LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 22 novembra 2023

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 13. 11. 2023 – 19. 11. 2023.


13. 11. 2023  Dubová – Častá

Jednotka  bola vyslaná k dopravnej nehode os. mot. vozidla medzi Dubovou a Častou. Po príchode jednotky na miesto bola zranená osoba  ošetrovaná RZP. Jednotka zabezpečila vozidlo proti pohybu a požiaru. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


14. 11. 2023 Svätý Jur

Jednotke bol  nahlásený požiar rodinného domu v obci Svätý Jur na ul. Mariánska cesta č. 20. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o požiar udiarne, od ktorej sa plamene šírili na rodinný dom. Jednotka na zásah použila jeden vysokotlaký prúd , jednotka rozobrala požiarom zasiahnuté časti budovy, ktoré pozalievala vodou a skontrolovala termokamerou. Po likvidácii sa jednotka vrátila na svoju základňu. 


15. 11. 2023 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná k padnutému stromu na Jesenského ul. v Pezinku. Jednotka konáre odstránila pomocou motorovej píly a vrátila sa na svoju základňu.


16. 11. 2023 Modra – Budmerice

Jednotka bola  vyslaná k prevrátenému autu na streche. Po príchode na miesto začala jednotka vyslobodzovacie práce a následne naložila zranenú osobu do helikoptéry. Po odovzdaní zranenej osoby jednotka začala odpratávacie práce a vrátila sa na svoju základňu.


17. 11. 2023 Pezinok

Jednotka bola vyslaná na ulicu Šancová  v Pezinku, kde asistovala polícia pri otváraní bytu. Po jeho sprístupnení bola v byte nájdená osoba bez známok života. Veliteľ zásahu odovzdal miesto udalosti príslušníkom PZ SR a jednotka sa vrátila na svoju základňu.


18. 11.2023 Budmerice

Jednotke bola  nahlásený požiar rodinného domu na ulici J. Holčeka v Budmericiach. Prieskumom bolo zistené, že sa jedná o požiar prístavby rodinného domu. Na likvidácii požiaru pracovalo 7 príslušníkov z OR HaZZ v Pezinku s dvomi kusmi techniky a traja členovia DHZ Budmerice s jedným kusom techniky. Po ukončení prác sa jednotky vrátili na svoje základne.


19. 11. 2023 Svätý Jur – Bratislava

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode os. mot. vozidla na komunikácii Sv. Jur smer Bratislava. Pri príchode jednotky na miesto bolo  os. vozidlo na streche. Jednotka zabezpečila vozidlo proti pohybu a požiaru. Jednotka sa vrátila na svoju základňu

Inzercia