LOADING

Type to search

FootGolf Šport

Hráči footgolfu z 1. SFGK Carpatians Slovakia úspešní na turnaji Slovak FootGolf Open 2021

redaktor tvpk 10 júna 2021

Pätica hráčov klubu 1. SFGK Carpathians Slovakia sa predstavila na najväčšom medzinárodnom footgolfovom turnaji na Slovensku pod názvom IOI Slovak FootGolf Open 2021, ktorý sa konal 5. -6 . júna 2021 vo footgolfoom areáli kaštieľa Bernolákovo. Bol to už 6. ročník tohto prestížneho turnaja, ktorý je bodovo po Major 1000 vo svetovom footgolfovom renkingu druhým najvyšším ako FIFG 500.  Zároveň bol hodnotený aj ako 4. kolo Slovenskej FootGolfovej Tour.



Tomáš Kikuš sa dostal na piatu priečku v kategórii Absolut aj muži do 45 rokov. V 4. kole Slovenskej Tour obsadil 4. miesto, keďže víťazom sa stal francúzsky majster sveta v tímoch z roku 2018 Nicolas Pussini.


V seniorskej kategórii mužov nad 45 rokov sa presadil Branislav Thron a v tour si zobral 2. miesto. V kategórii juniori mal ťažkú pozíciu Matúš Dúbravka, zaostal o dva kopy za víťazom, jeden kop za druhým a domov bral zatiaľ svoj najväčší pohár za 3. mieste, a takisto aj v hodnotení Tour.
V hodnotení Tour si zaknihoval svoje prvé pódium Michal Hruška za 2. miesto v kategórii Amatéri.



Prestížnu súťaž Hole in one, jamka na jeden kop, vyhral na prekvapenie všetkých účastníkov prezident pezinského klubu Rastislav Blaško, ktorý ju v prvý súťažný deň turnaja, kedy sa táto dodatková súťaž konala, aj ako jediný vyhral.

Na fotografii Rastislav Blaško strieľa z odpaliska č. 1 na jamku Hole in one v prvý deň turnaja.
Foto: Miro Pochyba




Inzercia