LOADING

Type to search

Aktuálne koronavírus Očkovanie - COVID Opatrenia - COVID Život

COVID-19: Očkovanie a testovanie v meste Pezinok

redaktor tvpk 29 novembra 2021

V Pezinku máme dve mobilné odberné miesta (MOM), kde vás otestujú antigénovými i PCR testami. Okrem očkovania dostupného prostredníctvom očkovacích centier Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) sa očkuje aj vo väčšine ambulancií všeobecných lekárov.


 

OČKOVANIE

Na očkovanie sa záujemcovia môžu prihlásiť prostredníctvom stránky korona.gov.sk alebo prostredníctvom stránky BSK. Na tejto stránke nájdete podrobné informácie o vakcínach, vakcinačných centrách a možnostiach prihlásenia sa na očkovanie. K dispozícií sú aj rozhovory s odborníkmi a odpovede na najčastejšie otázky k tejto téme.

BSK - všetko o očkovaní


Väčšina ambulancií všeobecných lekárov, aj v Pezinku, očkuje svojich pacientov, ale aj pacientov iných ambulancií. Keďže má každá ambulancia vlastné ordinačné hodiny, spôsob objednávania pacientov a podmienky prevádzky, prosíme záujemcov, aby kontaktovali svojho ambulantného lekára a postupovali podľa ich inštrukcií.


TESTOVANIE

  • MOM Bratislavská 85 – otvorené denne od 10.00 do 22.00 h. Cena antigénového testu je 10 €. Pokiaľ by ste si so sebou priniesli svoj test, cena za testovanie bude 3,50 €. Na antigénové testovanie sa neobjednáva, stačí prísť a počkať. Výsledok dostanete v papierovej podobe. Ak potrebujete urobiť PCR test, na tomto mobilnom odbernom mieste ho vykonávajú v rovnakých časoch ako antigénové testy. Keď máte výmenný lístok od lekára alebo ste dostali pridelený termín od NCZI, za PCR test neplatíte. Ako samoplatca sa na PCR test môžete objednať cez stránku https://sk.lab.online/covid-19-pcr-vyter-1, cena je 50 €. Výsledok PCR testu dostanete formou sms správy i mailom do 24 hodín.

    Adresa: MOM Bratislavská  85, 90201  Pezinok

    Vykonávané testy: 
    PCR Covid-Pass – hradené poisťovňou, len na objednávku cez korona.gov.sk korona.gov.sk
    Ag test pre samoplatcov – bez objednania, na počkanie
    PCR test pre samoplatcov – https://sk.lab.online/covid-19-pcr-vyter-
    Otváracie hodiny: Po – Ne10:00 – 22:00


     
  • MOM Moyzesova 10 – otvorené je denne od 7.00 do 12.00 h a od 12.30 do 16.00 h. Cena antigénového testu je 15 €. Pokiaľ sa objednáte elektronicky na https://services.bookio.com/smilemom-pcr-ag-pezinok-moyzesova-10akcia-ag-899-eur/widget, je cena 8,99 €. Cena PCR testu STANDART je 59 € a PCR testu EXPRESS 69 €. Výsledok PCR testu STANDART príde do druhého dňa do 14.00 h. Ak absolvujete PCR test EXPRESS, musíte naň prísť do 11.30 h a výsledok dostanete v danom dni do 20.00 h. Pokiaľ sa objednáte na PCR test NESKORÝ EXPRES, ktorý je možné urobiť kedykoľvek počas pracovnej doby MOM, výsledok vám príde do polnoci v danom dni. Jeho cena je 89 €. Všetky výsledky dostanete formou sms správy, mailom i v podobe QR kódu do aplikácie Greenpass. 

    Adresa: MOM Moyzesova 1090201  Pezinok
    Vykonávané testy: PCR test pre samoplatcov – možnosť PCR EXPRESS alebo PCR NESKORÝ EXPRESS s výsledkom ešte v deň vykonania testuhttps://services.bookio.com/smilemom-pcr-ag-pezinok-moyzesova-10akcia-ag-899-eur/widget
    Ag pre samoplatcovhttps://services.bookio.com/smilemom-pcr-ag-pezinok-moyzesova-10akcia-ag-899-eur/widget
    Otváracie hodiny: Po – Ne7:00 – 12: 00  12:30 – 16:00
    Kontakt:+ 421 940 997 179

NÚDZOVÝ STAV

V súvislosti s vyhláseným núdzovým stavom pristúpilo mesto k nasledovným opatreniam:

  • Všetky podujatia a akcie organizované mestom a mestskými organizáciami sú zrušené.
  • Budova mestského úradu je pre verejnosť uzavretá. Obyvatelia môžu pracovníkov kontaktovať telefonicky alebo mailom. Podrobnosti o prevádzke úradu nájdete:  https://www.pezinok.sk/?yggid=629&id=11821.

Všetky informácie ohľadne vyhláseného núdzového stavu nájdete na stránke: https://korona.gov.sk/nudzovy-stav-a-zakaz-vychadzania-od-25-novembra-2021/

Prosíme všetkých o dodržiavanie nariadených opatrení a núdzového stavu. Spolu to zvládneme.

Inzercia