LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 14 júla 2020

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 06. 07. 2020 – 12. 07. 2020



06. 07. 2020 Častá


Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu do obce Častá na Zámockú ulici. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o požiar porastu a suchej trávy, ktorý spôsobil skrat na elektrickom vedení. Jednotka požiar hasila jedným vysokotlakým prúdom. Na miesto sa dostavila jednotka DHZ obce Častá a poruchová služba ZSE. Po likvidácii a následnej kontrole sa jednotka vrátila na svoju základňu.


06. 07. 2020 Pezinok


Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode troch osobných motorových vozidiel na Myslenickej ulici v Grinave. Po príchode na miesto jednotka zistila, že vo vozidlách sa nachádzajú tri osoby, v každom vozidle jedna a z toho jedna ľahko zranená. Jednotka zabezpečila vozidlá proti pohybu a proti požiaru a do príchodu RZP mala v opatere zranenú osobu. Na miesto sa dostavila dopravná polícia Pezinok. Posádka RZP odviezla zranenú osobu do nemocnice na ďalšie vyšetrenie. Po zdokumentovaní nehody políciou, jednotka asistovala odťahovej službe pri naložení vozidiel a po očistení vozovky sa vrátila na svoju základňu.

06. 07. 2020 Svätý Jur


Jednotka bola vyslaná k dymeniu vinohradu do mesta Svätý Jur. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o spaľovanie odpadu, pri ktorom sa nikto nenachádzal. Jednotka požiar zlikvidovala jedným
vysokotlakým prúdom a vrátila sa na svoju základňu.


07. 07. 2020 Modra – Kráľová


Jednotka bola vyslaná k požiaru v Modre-Králová. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že sa jedná o požiar garáže, ktorá sa nedala otvoriť. Jednotka zvolila vstup do priestoru cez vetracie okienko, dvaja príslušníci s dýchacími prístrojmi otvorili dvere na garáži z vnútra a jednotka požiar uhasila. Následne jednotka odovzdala miesto požiaru a vrátila sa na svoju základňu.


07. 07. 2020 Budmerice


Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla a motocykla do Budmeríc smer Ružindol. Po príchode na miesto jednotka pomáhala zdravotnej službe v oživovaní zranenej osoby – exitus. Vozidlá boli zabezpečené proti vzniku požiaru. Po zdokumentovaní nehody dopravnou políciou sa jednotka vrátila na svoju základňu.


10. 07. 2020 Šenkvice – Blatné


Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel do Šenkvíc smer Blatné. Po príchode na miesto jednotka poskytla prvú predlekársku pomoc. Vozidla boli zabezpečené proti vzniku požiaru. Po zdokumentovaní nehody dopravnou políciou sa jednotka vrátila na svoju základňu.


11. 07. 2020 Modra – Kráľová


Jednotka bola vyslaná k požiaru v Modre-Kráľová. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že sa jedná o požiar porastu. Ten následne uhasila jedným vysokotlakým prúdom, po uhasení sa jednotka vrátila
sa na svoju základňu.

Inzercia