LOADING

Type to search

Plávanie Šport

Plavci Športového plaveckého klubu polície Pezinok bodovali na medzinárodných pretekoch ORCA CHILDREN CUP

redaktor tvpk 10 februára 2020

V dňoch 07. až 09. februára 2020 sa na Bratislavských pasienkoch konali medzinárodné preteky v plávaní pod názvom ORCA CHILDREN CUP, kde sa okrem najlepších Slovenských pretekárov zúčastnili plavci z Českej republiky, Ukrajiny a Iránu.

 

 

 

Športový plavecký klub polície Pezinok a Mesto Pezinok reprezentovalo na podujatí sedem vybraných plavcov, ktorí absolvovali počas troch dní 56 individuálnych štartov, pri ktorých si v 52 štartoch vylepšili svoje osobné rekordy. Pezinskí pretekári si vybojovali 12 medailových umiestnení a to 2 krát zlato, 4 krát striebro a 6 krát bronz. Poďakovanie patrí samotným pretekárom a to: Lenke Haluškovej, Sofii Kataríne Mešovej, Hugovi Čarskému, Jurajovi Petrušovi, Vanesse Kočí, Tereze Bistákovej, Eliške Hořinkovej.

 

 

Čo nás ako mladý, no neustále rozrastajúci sa plavecký klub teší najviac je fakt, že sme znova dokázali, že pretekári zo Športového plaveckého klubu polície Pezinok sú schopní na vysokej úrovni reprezentovať mesto a vyrovnať sa najlepším výkonom športovcov nielen zo Slovenska, ale aj zahraničia.

Inzercia