LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 08 apríla 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 01. 04. – 07. 04. 2019

 

 

02. 04. 2019 Svätý Jur – Jednotke bol nahlásený požiar porastu vo Svätom Juri na Hradištnej ulici. Po príchode na miesto udalosti a následnom prieskume bolo zistené ,že sa jedná o požiar o rozsahu cca 5 m2. Na lokalizáciu a likvidáciu bol použitý jeden vysokotlaký prúd. Po likvidácii sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

 

 

03. 04. 2019 Pezinok – Jednotke bol nahlásený požiar v opustenej budove CO v Pezinku na Limbašskej ceste. Po príchode na miesto udalosti jednotka zistila, že sa jedná o požiar pneumatík a kôpky odpadu. Na lokalizáciu a likvidáciu bol použitý jeden C prúd. Po likvidácii sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

 

05. 04. 2019 Viničné – Senec – Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda vozidla prevráteného v poli pri ceste Viničné smer Senec. Po príchode osoby boli vonku a na mieste sa nachádzala RZP. Vozidlo bolo prevrátené a zabezpečené proti požiaru. Po zdokumentovaní nehody políciou sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

 

06. 04. 2019 Pezinok – Jednotke bolo nahlásené prevrátené vozidlo na Jesenského ulici v Pezinku. Po príchode na miesto hasičská jednotka zistila, že vo vozidle a ani v jeho okolí sa nenachádza žiadna osoba. Jednotka prevrátila vozidlo na kolesá pomocou navijáku a zabezpečila ho proti vzniku požiaru. Miesto nehody odovzdala polícií a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

07. 04. 2019 Pezinok – Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda os. mot. vozidla a motocykla na Malackej ceste v Pezinku. Po príchode na miesto nehody jednotka vykonala protipožiarne opatrenia na osobnom motorovom vozidle a motocykle. Na mieste sa nachádzala posádka RZP a polícia. Jednotka po zdokumentovaní nehody očistila vozovku a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

07. 04. 2019 Svätý Jur – Jednotke bol nahlásený požiar pneumatiky v koľajisku na železničnej stanici vo Svätom Jure. Po príchode na miesto jednotka zistila, že pneumatika už nehorí, jednotka ju odstránila z koľajiska a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

 

Inzercia