LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 07 marca 2024

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 26. 02. 2024 – 01. 03. 2024



26. 02. 2024  Pezinok

Jednotke bolo  nahlásene silné zadymenie bytu na sídlisku Muškát. Po príchode jednotky a prieskume jednotka zistila, že sa jednalo o zahorený kábel v jednom z bytov. Zamedzili ďalšiemu prípadnému šíreniu ohňa , priestory  jednotka odvetrala, osoby boli poučené. Následne sa  jednotka  vrátila na svoju základňu. 

27. 02. 2024 Pezinok

Jednotke bolo  nahlásene otváranie bytu na Moyzesovej ulici v Pezinku. Po príchode na miesto jednotka otvorila šetrne byt a následne ho odovzdala polícií. Po zbalení vecných prostriedkov sa jednotka vrátila na svoju základňu. 

29. 02. 2024 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná k asistencií polície  na otvorenie bytu, Bratislavská ulica 126 Pezinok. Po príchode na miesto jednotka byt otvorila a odovzdala polícii. V byte  sa nachádzala osoba, ktorá bola odovzdaná do opatery RZP.

01. 03. 2024 Viničné

Jednotka bola  vyslaná k požiaru strechy na budove v obci Viničné  – Galbov mlyn. Po príchode jednotky na miesto požiaru bola požiarom zasiahnutá celá strecha. Bezodkladne boli povolané ďalšie posilové jednotky. Na lokalizáciu a likvidáciu požiaru boli nasadené štyri útočné prúdy. Na dodávku vody bolo zriadené čerpacie stanovisko na miestnom rybníku. Strecha bola postupne rozoberaná a dohášali sa skryté ohniská. Po likvidácii požiaru sa jednotky vrátili na svoje základne.

01. 03. 2024 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode troch osobných motorových vozidiel v Pezinku na Myslenickej ulici pri OC Tesco. Zranená osoba bola už v opatere RZP. Jednotka vykonala na vozidlách protipožiarne opatrenia a zasypala vytekajúce prevádzkové kvapaliny. Po zdokumentovaní nehody políciou sa jednotka vrátila na svoju základňu.

02. 03. 2024 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná na preverenie dymenia z garáže na Myslenickej ul. v Pezinku. Po príchode na miesto jednota prieskumom zistila, že sa jednalo o dymenie z komína  garáže. Počkala na majiteľa, daný priestor skontrolovala, poučila majiteľa a vrátila sa na základňu. 

03. 03. 2024 Pezinok

O 6:03 hod bola jednotka vyslaná na Technickú pomoc otváranie bytu na Moyzesovej ul. v Pezinku.  Po príchode na miesto majiteľka bytu byt otvorila. Na mieste sa nachádzala RLP a PZ SR. Majiteľka bola poučená a jednotka sa následne vrátila na svoju základňu. 


03. 03. 2024 Budmerice

Jednotka bola  vyslaná na požiar v garáži v Budmericiach. Jednotka po príchode zistila, že požiar vznikol od elektrokolobežky a majiteľ do príchodu jednotky  požiar uhasil. Jednotka garáž odvetrala a ochladila s jedným vysokotlakým  prúdom a skontrolovala, poučila majiteľku a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia