LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 24 júla 2023

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 17. 07. 2023 – 23. 07. 2023

17. 07. 2023 Svätý Jur

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode dvoch vozidiel vo Svätom Jure na Krajinskej ulici. Na mieste sa nachádzali dve ľahko zranené osoby, ktorým jednotka poskytla predlekársku pomoc. Na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a po zadokumentovaní nehody políciou  očistili vozovku a vrátili sa na svoju základňu.

17. 07. 2023 Báhoň

Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu popri koľajisku v Báhoni. Jednotka požiar uhasila jedným vysokotlakým prúdom a vrátila sa na svoju základňu.

17. 07. 2023 Svätý Jur

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode mot. vozidla vo Sv. Jure. Prieskumom bolo zistené, že nehoda je bez zranení a vytekajúcich prevádzkových kvapalín. Jednotka odovzdala miesto polícii a vrátila sa na svoju základňu.

18. 07. 2023 Modra

Jednotka bola  vyslaná k požiaru os. mot. vozidla v Modre na Vajanského ul. na parkovisku OC  Lidl. Do príchodu jednotky bol požiar uhasený zamestnancami OC Lidl. Jednotka sa vrátila na svoju základňu

18. 07. 2023 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná k požiaru osobného motorového vozidla v Pezinku na Cajlanskej 83. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o dymenie spod kapoty vozidla. Jednotka kapotu otvorila, vozidlo zahasila jedným vysokotlakým prúdom. Poučila majiteľa a vrátila sa na svoju základňu. 

19. 07. 2023 Štefanova – Doľany

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla Štefanová smer Doľany pri kaplnke Rozárka. Po príchode na miesto nehody sa na mieste nachádzala DHZ Častá, ktorá resuscitovala zranenú osobu. Následne sa na miesto dostavila RZP. Vozidlo bol zabezpečené proti vzniku požiaru. Následne sa jednotka vrátila na voju základňu. 

20. 07. 2023 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná na otváranie bytu na Markušovu 4 v Pezinku. Bez zásahu.  Do príchodu jednotky bol byt otvorený. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia