LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 07 augusta 2023

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 31. 07. 2023 – 06. 08. 2023

01.08.2023 Pezinok

Jednotka bola  privolaná k vytečeným prevádzkovým kvapalinám v Pezinku na Panskom chodníku . Jednotka v spolupráci s DHZ Pezinok tieto kvapaliny zasypala sorbentom a vyčistila vozovku. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

04. 08. 2023 Slovenský Grob

Hasičská jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode medzi Malým rajom a Slovenským Grobom, kde skončilo auto v priekope na streche. Nehoda sa zaobišla bez zranení. Hasiči prevrátili auto na kolesá pomocou navijaku, zabezpečili riadenie premávky a po zdokumentovaní nehody a odtiahnutí vozidla odťahovou službou sa hasičská jednotka vrátila na svoju základňu.

06. 08. 2023 Modra

Jednotka bola  privolaná na odstraňovanie spadnutých stromov na cestách v Modre – Piesok, na Podhorskej ulici a v Pezinku na Cajlanskej  ulici. Po odstránení spadnutých stromov sa jednotka vrátila na svoju základňu.

06. 08. 2023  Pezinok

Jednotka bola privolaná do zámku „Šimák“ v Pezinku, kde si dieťa zaseklo ruku v odtoku vo  vírivke a nemohlo ju vytiahnuť. Jednotka demontovala obruč z vírivky, kde bola ruka zaseknutá a odovzdala dieťa RZP a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia