LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 28 septembra 2022

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 19. 09. 2022 – 25. 09. 2022


19. 09. 2022 Modra – Harmónia
Jednotka bola vyslaná na technickú pomoc k padnutému stromu do Modry smer Harmónia. Prieskumom na mieste bolo zistené, že spadnutý strom odstránili pravdepodobne občania do príchodu jednotky. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.



19. 09. 2022 Slovenský Grob – Malý Raj
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode 2 motorových vozidiel v Slovenskom Grobe smer Malý Raj , ktoré zasahujú do oboch jazdných pruhoch. Osoby z motorových vozidiel sa nachádzali mimo vozidiel. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia na oboch vozidlách. Jednotka začala následne s likvidáciou vytečených prevádzkových kvapalín. Jednotka poskytla jednej z vodičiek prvú predlekársku pomoc do príchodu RZP. Jednotka riadila premávku pokým odťahová služba nedoviezla obe motorové vozidla. Potom dočistila vozovku od zvyškov prevádzkových kvapalín a vrátila sa na svoju základňu.



21. 09. 2022 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na technickú pomoc –  otváranie rodinného domu v Pezinku na Svätoplukovej ul. Na mieste bola prítomná aj hliadka PZ. Po otvorení sa jednotka vrátila na svoju základňu.


22. 09. 2022 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na technickú pomoc k padnutému semaforu na Bratislavskej ul. po dopravnej nehode. Po príchode na miesto poškodený stĺp jednotka odstránila pomocou motorovej rozbrusovačky. Po odstránení sa jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia