LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy hasičov v okrese Pezinok

redaktor tvpk 14 júna 2022

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 06. 06. 2022 – 12. 06. 2022


06. 06. 2022 Svätý Jur
Jednotka bola vyslaná k padnutému stromu vo Svätom Jure, ulica Kúpeľné. Po príchode na miesto bolo zistené, že ide o veľký topoľ. Jednotka s dvoma motorovými pílami strom odstránila z cesty a vrátila sa na svoju základňu.



07. 06. 2022 Pezinok
Jednotka bola povolaná k asistencii polícii, jednalo sa o vyhľadávanie nezvestnej osoby v okolí Psychiatrickej nemocnici P. Pinela. Jednotka prehľadala okolie až po Pezinskú Babu, nezvestnú osobu nenašla a vrátila sa na svoju základňu.



08. 06. 2022 Štefanova – Doľany
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode medzi Štefanovou a Doľanmi, jednalo sa o prevrátené auto v priekope. Po príchode na miesto jednotka zistila, že posádka auta sa nachádza vonku. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia a zabezpečila vozidlo proti vytekaniu pohonných a toxických hmôt. Po zabezpečení jednotka prevrátila a vytiahla auto z priekopy a odovzdala ho majiteľke . Po ukončení sa jednotka vrátila na základňu.



09. 06. 2022 Modra – Harmónia
Jednotka bola vyslaná s jedným kusom techniky do Modry – Harmónia. Jednalo sa o vytopenú pivnicu väčších rozmerov. Na ulici bola upchatá kanalizácia a voda vyvierala von. Jednotka začala čerpať vodu. Vyrozumený bol aj technik s kanalizácií. Na miesto udalosti sa dostavila DHZO Častá, ktorá ostala na mieste a pokračovali v čerpaní vody. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.



10. 06. 2022 Pezinok
Jednotka bola vyslaná s jedným kusom techniky na ulicu 1. mája 45 v Pezinku na technickú pomoc zaseknutého okna. Príslušníci závadu odstránili a vrátili sa na svoju základňu.



11. 06. 2022 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na požiar opusteného objektu pri Psychiatrickej nemocnice. Po príchode na miesto jednotka lokalizovala požiar a začala s likvidáciou požiaru. Na miesto bol zavolaný aj zisťovateľ príčin požiarov. Po uhasení požiaru sa jednotka vrátila na základňu.



12. 06. 2022 Šenkvice
Jednotka bola vyslaná k asistencii RZP do Šenkvíc na Záhradnú ulicu. Jednotka pomohla RZP a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia