LOADING

Type to search

Investície Komunita Samospráva Život

V Starej Radnici vznikol Komunitný point pre Pezinčanov

redaktor tvpk 23 júna 2022

Priestor na prízemí budovy Starej Radnice, ktorý bol nevyužitý a v minulosti komerčne prenajímaný bol premenený na KOMUNITNÝ POINT PRE PEZINČANOV.

Zámer Mesto Pezinok bol jasný- pretvoriť ho na miesto pre komunitu, pre vás, občanov Pezinka. Primátor mesta, Igor Hianik, dal priestor zrekonštruovať, za účelom lepšej využiteľnosti pre obyvateľov.

Veríme, že ako verejný priestor bude slúžiť rôznym skupinám, spoločenstvám v meste a bude priestorom pre rôzne komunitné podujatia, kde sa môžu formovať myšlienky a nápady.


Cieľom projektu je, aby Pezinčania žili súdržnejšie, komunitnejšie, aby rozvíjali spoločenské vzťahy a aktívnym prístupom mohli zlepšovať kvalitu svojho života, ale i celého okolia.

Komunitné priestory sú skvelým miestom, kde je možné organizovať workshopy, tvorivé dielne, prednášky, programy pre deti, ochutnávky, debaty, čítačky kníh či rôzne iné aktivity, ktoré skvalitnia voľný čas ľuďom okolo nás.


Správcom komunitného point-u je Majetkové oddelenie na Mestskom úrade Pezinok. V prípade záujmu prosím kontaktujte :


Vybavenie: dataprojektor, interaktívna tabuľa, stôl, stoličky, skrinky na odkladanie vecí, sociálne zariadenie – v rámci objektu.

Výmera: 47,90 m2

Kapacita: maximálne 20 osôb

Cenník prenájmu:

Verejno-prospešné a komunitné akcie : 15 EUR/h

Komerčné využitie : 35 EUR / h

Inzercia