LOADING

Type to search

Aktuálne Pošta Život

Od 1. augusta bude pošta v budove OC MÓLO zatvorená

redaktor tvpk 12 júla 2022

Slovenská pošta, a.s. prevádzkuje v OC Mólo na Myslenickej ulici  svoju pobočku. Nájomná zmluva je platná do 31.7.2022. Pošta obdržala od vlastníka priestorov v nákupnom centre OC list, v ktorom prenajímateľ súhlasí s predĺžením nájomnej zmluvy na prevádzkovanie pošty za podmienky, že sa súčasná pobočka presťahuje do iných priestorov v rámci obchodného centra. Ak by sa tak nestane,  prenajímateľ nesúhlasí s predĺžením nájomnej zmluvy so Slovenskou poštou.

Ani osobná intervencia primátora mesta Pezinok Igora Hianika u prenajímateľa s požiadavkou o predĺženie nájmu aktuálnych priestorov pobočky nepriniesla zmenu situácie. Z uvedených dôvodov bude pobočka Pošta 5 Pezinok od 1.8.2022 dočasne zatvorená.


Slovenská pošta, a.s. zároveň informovala mesto Pezinok, že sa bude zaoberať efektivitou prevádzky pobočky pošty v inom priestore, ktorý jej prenajímateľ ponúkol a zároveň uviedla, že pošta ako podnikateľský subjekt musí dôkladne zvažovať všetky okolnosti, ktoré ovplyvňujú ekonomickú efektivitu jej činnosti. O konečnom rozhodnutí budeme informovať prostredníctvom mestských médií. 

Inzercia