LOADING

Type to search

Celoplošné Testovanie

Možnosti testovanie v Pezinku tento týždeň

redaktor tvpk 30 marca 2021

V sobotu 2. apríla Mesto Pezinok svoje odberné miesta NEZRIADI. Test na COVID-19 môžete do štvrtka 1. apríla 2021 podstúpiť v mobilných odberových miestach (MOM), ktoré sa nachádzajú priamo v meste alebo jeho okolí.



V Pezinku máme 3 MOM (mobilné odberné miesta).  Prvé mobilné odberné miesto sa nachádza pri vstupe do budovy Psychiatrickej nemocnice Philippa Pinela. Otestovať sa v ňom môžete tento týždeň od pondelka do štvrtka od 12.00 do 16.00 h. Ďalšie dve odberné miesta sa nachádzajú na Bratislavskej ulici, pred budovou pohotovosti. Sú otvorené cez týždeň v čase od 14.00 do 20.00 h. Na testovanie sa môžete objednať online. Urobiť tak môžete na priloženom linku: https://lnk.sk/dozy. Otestujú vás aj v prípade, že sa neobjednáte. Budete si ale musieť počkať.


V pezinskom okrese je zriadených viacero MOM, pričom mnohé z nich ponúkajú aj online objednanie. Celý zoznam antigénových testovacích miest aj s prevádzkovými hodinami nájdete na stránke Ministerstva zdravotníctva SR v prehľadnej tabuľke, ktorá je pravidelne aktualizovaná: https://www.health.gov.sk/?ag-mom.


O prípadných zmenách, ako aj informáciách o víkendovom testovaní v odberných miestach zriadených obcami a mestami v okrese Pezinok vás budeme v priebehu týždňa informovať.

Inzercia