LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 09 septembra 2020

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 24. 08. 2020 – 06. 09. 2020.


27. 08. 2020 Šenkvice

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode v Šenkviciach na Cerovskej č. 5. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o zrážku dvoch motorkárov s osobným motorovým vozidlom. Jednotka poskytla predlekársku pomoc, počkala na RZP a vrátila sa na svoju základňu.


29. 08. 2020 Pezinská Baba

Jednotka bola vyslaná k padnutému stromu na Pezinskej Babe. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že strom sa nachádza v jednom jazdnom pruhu. Strom bol odstránený pomocou motorovej píly, vozovka očistená a jednotka sa následne vrátila na svoju základňu.


30. 08. 2020 Vinosady, Modra

Jednotka bola vyslaná k padnutému stromu vo Vinosadoch a v Modre – Harmónii. Vo Vinosadoch padnutý strom nenašli ,tak sa jednotka presunula do Modry k padnutému stromu cez elektrické drôty, kde strom odstraňovali
s motorovou pílou z plošiny, ktorú zapožičalo mesto Modra za pomoci elektrikárov ktorí odpojili elektriku, po odstránení stromu sa jednotka vrátila na svoju základňu.


04. 09. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná na technickú pomoc v Pezinku. Jednotka pomohla zniesť z neprístupného terénu pre auto osobu. Odovzdala ju políci a vrátila sa na svoju základňu.


04. 09. 2020 Chorvátsky Grob – Čierna Voda

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode medzi obcami Chorvátskym Grob a Čierna Voda. Jednotka zabezpečila vozidlo proti požiaru, očistila vozovku a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia