LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 10 februára 2020

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 03. 02. 2020 – 09. 02. 2020

 

 

04. 02. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k odtrhnutému reklamnému billboardu pri objekte Hypernovy v Pezinku. Jednotka miesto zabezpečila a billboard upevnila a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

 

04. 02. 2020 Limbach, Pezinok

Jednotka bola niekoľko krát vyslaná k odstraňovaniu spadnutých stromov v dôsledku silného vetra. Stromy boli odstraňované na Slnečnom údolí, v Pezinku na Kutuzovovej ulici, v Kučišdorfskej doline na komunikáciách (Pezinok – Šenkvice, Pezinok – Pezinská Baba). Po odstránení spadnutých stromov sa jednotka vrátila na základňu.

 

 

 

04. 02. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k odfúknutej streche na garáži v Pezinku na Malokarpatskej ul., jednotka plech zo strechy odstránila a zabezpečila proti ďalšiemu odfúknutiu a vrátila sa na základňu.

 

 

 

04. 02. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k úniku plynu v Pezinku na ulici L. Novomeského 12. Jednotka miesto premerala za pomoci prístroja Dräger XM 7000, namerané nakoľko hodnoty boli nulové, jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

06. 02. 2020 Modra

Jednotka bola vyslaná k technickému zásahu – otváranie bytu v Modre na Komenského ulici č.6. Jednotka za asistencii polície byt otvorila pomocou ručného náradia a odovzdala polícii. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

07. 02. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k požiaru kotla a komína v Pezinku na Myslenickej. Jednotka požiar zlikvidovala prenosným hasiacim prístrojom a vrátila na svoju základňu.

 

 

09. 02. 2020 Pezinok

Jednotka zasahovala pri úniku plynu na Matúškovej ulici v Pezinku, miestnej časti Grinava. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o únik plynu z demontovanej LPG nádrže z automobilu. Jednotka asistovala majiteľovi pri uzatvorení ventilu na nádrži, následne majiteľa poučila a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

09. 02. 2020 Pezinok

Jednotka z Pezinka bola vyžiadaná políciou k technickej pomoci v obci Zálesie v okrese Senec. Jednalo sa o prevoz dvoch trezorov vylovených z Malého Dunaja na OO PZ v Bernolákove. Po prevoze sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

 

 

Inzercia