LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 23 apríla 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 15. 04.2019 – 21. 04.2019

 

 

15. 04. 2019 Modra – Jednotke bol nahlásený únik plynu po narazení osobným vozidlom do plynovej prípojky RD na Kalinčiakovej 12 v Modre. Po príchode jednotka uzavrela hlavný uzáver plynu, miesto odovzdala pracovníkom SPP a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

15. 04. 2019 Slovenský Grob – Jednotke bol nahlásený požiar prístavby rodinného domu v Slovenskom Grobe. Prieskumom bolo zistené, že sa jedná o požiar vo vnútri dreveného záhradného domčeka na náradie. Jednotka požiar uhasila jedným vysokotlakým prúdom. Po uhasení a poučení majiteľa sa vrátila na svoju základňu.

 

 

15. 04. 2019 Pezinok – Jednotke bol nahlásený požiar porastu pri železnici pri Glejovke. Jednotka adresu preverila, požiar nenašla a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

18. 04. 2019 Pezinok – Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda os. mot. vozidla a motocykla z Pezinka smerom na nadjazd na Pernek. Po príchode na miesto jednotka poskytla predlekársku pomoc, zabezpečila motorku proti požiaru a zabezpečila miesto zásahu. Jednotka po zdokumentovaní nehody očistila vozovku a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

18. 04. 2019 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k otváraniu bytu na Hroznovej ulici v Pezinku. Po príchode na miesto sa jednotke podarilo otvoriť vetračku a vstúpiť do bytu. Byt bol odovzdaný a jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

18. 04. 2019 Šenkvice – Jednotka bola vyslaná k požiaru osobného vozidla na Jánskej ulici v Šenkviciach. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jednalo o skrat. Miesto bolo zdokumentované a jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

18. 04. 2019 Pezinská Baba – Jednotke bol nahlásený požiar auta na Malackej ceste z Pezinka na Pezinskú Babu. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jednalo o dymenie z motorovej časti, ktoré si majiteľ odstránil vlastným práškovým prístrojom. Jednotka zabezpečila vozidlo proti požiaru a vrátila sa na svoju základňu.

 

21. 04. 2019 Pezinok – Hasičskej jednotke bol nahlásený požiar chatky na Tehelnej ulici v Pezinku. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o požiar murovanej chatky cca 5×5 m. Na lokalizáciu bol nasadený jeden vysokotlaký prúd. Počas hasiacich prác bola z chatky vynesená jedna PB fľaša, ktorá bola následne ochladzovaná. Na miesto sa dostavila polícia a zisťovateľ príčin požiarov. Po zlikvidovaní požiaru bolo miesto odovzdané majiteľovi a polícií a hasičská jednotka sa vrátila na základňu.

 

 

 

21. 04. 2019 Modra – Krajským operačným strediskom bol nahlásený požiar lístia v lese nad Modrou smerom na Homolu. Na výjazd vyšla technika MB Unimog a štvorkolka . Jednotka požiar zlikvidovala dvomi vysokotlakými prúdmi.

 

 

21. 04. 2019 Pezinok – Glejovka – Jednotka bola vyslaná k požiaru krovia na Glejovke. Jednotka požiar uhasila a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

 

21. 04. 2019 Modra – Jednotke bol nahlásený požiar v lese v oblasti pri Homole. Jednotka požiar našla a zlikvidovala.

 

 

21. 04. 2019 Pezinok – Jednotke bol nahlásený požiar altánku v blízkosti rodinného domu v Pezinku na Hviezdoslavovej ulici. Požiar jednotka zlikvidovala a vrátila sa na svoju základňu.

 

Inzercia