LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 04 septembra 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 26. 08. 2019 – 01. 09. 2019

 

28. 08. 2019 Modra – Široké
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode os. mot. vozidla a motorky v časti Modra – Široké . Po príchode na miesto zistila ,že na vozovke sa nachádzajú vytečené prevádzkové kvapaliny a vodič motocykla je v opatere RZP . Vytečené prevádzkové kvapaliny nesúviseli s nehodou os. mot. vozidla a motorky . Jednotka zasypala prevádzkové kvapaliny sorbentom ,očistila vozovku a vrátila sa na základňu.

 

 

30. 08. 2019 Pezinok
Jednotke bol nahlásený spadnutý strom na elektrickom vedení : Malacká cesta v Pezinku. Po príchode na miesto sa zistilo, že sa jedná o konáre v blízkosti el. vedenia, ktoré boli za pomoci motorovej píly zrezané.

 

 

30.08. 2019 Modra – Kráľova
Jednotka bola vyslaná k požiaru osobného motorového vozidla Modra – Kráľova smer Budmerice. Po príchode na miesto sa zistilo, že auto je celé v plameňoch. Na likvidáciu bol použitý jeden vysokotlaký prúd . Na miesto sa dostavil ZPP a polícia.

 

01. 09. 2019 Svätý Jur
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch os. mot. vozidiel na Krajinskej ul. vo Sv. Jure / križovatka pri čerpacej stanici SHELL /. Po príchode na miesto jednotka zistila jednu ľahko zranenú osobu a na vozovke vytečené prevádzkové kvapaliny. Bola privolaná RZP a polícia. Jednotka očistila vozovku sorbentom a vrátila sa na základňu.

 

 

02. 09. 2019 Častá
Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel v Častej , pri pekárni. Po príchode na miesto zásahu jednotka zistila ,že nehoda je bez zranení účastníkov. Jednotka previedla na vozidlách protipožiarne opatrenia odpojila akumulátory , zamedzila úniku prevádzkových kvapalín. Nehodu odovzdala dopravnej polícii a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia