LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku

redaktor tvpk 21 októbra 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 15. 10. 2019 – 20. 10. 2019

 

 

15. 10. 2019 Svätý Jur
Hasičská jednotka bola vyslaná na očistenie vozovky po dopravnej nehode v meste Svätý Jur. Na mieste sa nachádzali nákladné a osobné motorové vozidlo s vytečenými prevádzkovými kvapalinami. Hasičská jednotka vozovku očistila a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

16. 10. 2019 Dubová
Jednotka bola vyslaná k požiaru smetiska na Dubovej. Po príchode na miesto sa na skládke nachádzal aj zamestnanec skládky, ktorý požiar o ploche cca 10 m2 zahrnul zemou. Jednotka priestor zaliala cca 18000 l vody. Jednotky DHZO nezasahovali a boli poslané na svoje základne.

 

 

16. 10. 2019 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k asistencii polície na otváranie bytu na Silvanovej ul. v Pezinku. Jednotka byt otvorila pomocou zámočníckeho náradia. V byte sa nik nenachádzal. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

 

17. 10. 2019 Pezinok – Vinosady
Hasičská jednotka bola vyslaná k asistencií polícií na očistenie vozovky po zrážke zo zverou medzi Pezinkom a Vinosadmi. Hasičská jednotka na očistenie vozovky použila vysokotlaký prúd a následne bolo miesto odovzdané polícií a hasičská jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

18. 10. 2019 Pezinok
Jednotka bola povolaná k dopravnej nehode motocykla a dvoch osobných vozidiel na Myslenickej ulici v Pezinku. Po zdokumentovaní nehody políciou jednotka presunula poškodený motocykel mimo vozovku, ktorú následne očistila od oleja. Miesto zásahu bolo odovzdané polícii a jednotka sa vrátila na základňu.

 

 

19. 10. 2019 Jablonec
Jednotka bola vyslaná k požiaru rodinného domu v obci Jablonec, po príchode na miesto jednotka nasadila vysokotlaký prúd na povalu a za pomoci termokamery vyhľadala ohnisko požiaru, na miesto sa dostavili jednotky z DHZ Budmerice, DHZ Voderady , HS Trnava , príslušníci zasahovali s dýchacími prístrojmi, vyrezali otvor do strešnej krytiny a ohnisko požiaru odvetrali.na miesto sa dostavil ZPP. po likvidácii sa jednotky vrátili na svoju základnú.

 

 

20. 10. 2019 Modra – Kráľová
Jednotka bola vyslaná k požiaru motorového vozidla v Modre –Kráľová, po príchode na miesto požiaru jednotka vozidlo zabezpečila proti pohybu a auto uhasila. Na miesto sa dostavil ZPP. Miesto udalosti odovzdali polícii a jednotka sa vrátila na základňu.

Inzercia