LOADING

Type to search

cestovný ruch vinárstvo Vinohraníctvo Voľný čas Život

Víno a levanduľa 2019

redaktor tvpk 04 júla 2019

Združenie pezinských vinohradníkov a vinárov organizuje v sobotu 6. júla 2019 v čase od 15.00 do 23.00 v lokalite pod Starou horou v Pezinku 8. ročník podujatia VÍNO A LEVANDUĽA.

 

Milovníci vína a prírody budú mať možnosť navštíviť  jedinečné prostredie malebnej vinohradníckej lokality pod Starou horou. Príďte si pozrieť krásne revitalizované kamenice, ktoré sú prikrášlené novovysadenými ovocnými stromami. Opäť si budete môcť pozrieť i dominantu kamenice – sochu patróna vinohradníkov sv. Urbana. Kamenice sú ideálnym miestom pre ochutnávanie vína v jeho prirodzenom prostredí. Milovníci vína a prírody budú mať možnosť navštíviť jedinečné prostredie malebnej vinohradníckej lokality pod Starou horou.

 

 

Svoju produkciu bude prezentovať 32 výrobcov z Pezinského vinohradníckeho rajóna. Putovanie vinicami a ochutnávanie vína návštevníci zavŕšia prehliadkou unikátneho, odrodovo pestrého vinohradu, vysadeného na kamenných terasách Starej hory. Snúbi sa v ňom vinič s rôznorodou skladbou pôvodnej,  ale aj stredomorskej flóry, predovšetkým výsadbou levandule. Organizátori zabezpečia pre hostí okrem dobrého vína aj ponuku tradičnej gastronómie, ľudovo umeleckých výrobkov, keramiky a tvorivé dielne pre najmenších návštevníkov. Veríme, že počasie bude milosrdné, napriek tomu všetkým odporúčame univerzálny slnečník/dáždnik.

 

 

VSTUPENKA:
Cena: 15 €
(pri kúpe vstupenky v predpredaji získate 10 degustačných lístkov naviac)

Základná vstupenka obsahuje:

  • 30 degustačných lístkov na ochutnávku vína (hodnota 1 lístka je 0.25€, účastníci si môžu dokupovať lístky podľa potreby na vyznačených stanoviskách),
  • degustačný pohár s taštičkou
  • vstup do levanduľovej záhrady
  • orientačná mapka so zoznamom účastníkov a ďalšími informáciami

Inzercia