LOADING

Type to search

Šport Triatlon

Úspešní pezinskí triatlonisti

redaktor tvpk 02 decembra 2019

V sobotu 30.11.2019 sa uskutočnilo slávnostné vyhodnotenie Slovenského pohára 2019 v Leviciach, kde zástupcovia Slovenskej triatlonovej únie na čele s prezidentom Jozefom Juráškom odmenili najúspešnejších triatlonistov a kluby vo všetkých kategóriách.

 

 

Športový triatlonový klub Pezinok a jeho členovia prinášajú do Pezinka spolu 11 pohárov. V kategórii žiaci nádeje A sa Maxim Mihaľov umiestnil na 3. mieste v žiackom triatlonovom pohári, kde sa zarátavajú body z najúspešnejších 3 duatlonov, 4 akvatlonov a 4 triatlonov.

 

 

Junior Matej Macháček sa Slovenskom pohári v triatlone umiestnil na 2. mieste a v duatlone rovnako na 2. mieste.

 

 

Štyri pohárové umiestnenia v Slovenskom pohári získala Alena Drahošová, ktorá sa v zimnom triatlone umiestnila na 1. mieste, v duatlone medzi veteránkami na 2. mieste, v kros triatlone a kros duatlone na 1. mieste medzi veteránkami a na 2. mieste v absolútnom poradí medzi ženami.

 

 

 

Jaroslav Čík sa v Slovenskom pohári kros triatlonu a kros duatlonu umiestnil na 1. mieste medzi veteránmi a v absolútnom poradí medzi mužmi obsadil 2. miesto.

 

 

V klubovej súťaži Slovenského pohára 2019 sa Športový triatlonový klub umiestnil na 3. mieste v duatlone (z 37) a v žiackom klubovom hodnotení získal rovnako 3. miesto (z 25), ktoré si prevzali samotní žiaci.

Inzercia