LOADING

Type to search

Ostatné

Prihláste sa do amatérskej foto súťaže “Mesto Pezinok očami Pezinčanov”

redaktor tvpk 05 augusta 2019

Mesto Pezinok vyhlasuje fotografickú súťaž pre širokú verejnosť s názvom MESTO PEZINOK OČAMI PEZINČANOV. Témou je Život vo vinohrade (víno a vinohrady).

 

Do súťaže, ktorá potrvá od 5. augusta do 18. októbra 2019, sa môže zapojiť široká verejnosť (len amatérski fotografi). Vytvorené sú dve kategórie – Junior do 18 rokov a Senior nad 18 rokov. Najlepšie diela vyberie odborná hodnotiaca komisia. Okrem toho bude z úzkeho výberu najlepších diel udelená i veľmi lákavá cena verejnosti. Vyhodnotenie súťaže a slávnostné
odovzdávanie cien je naplánované na koniec októbra 2019. Cieľom projektu je skrášliť výhernými fotografiami priestory MsÚ vo vnútorných koridoroch a schodiskách budovy.
Súťaž plánuje mesto vyhlasovať 1 až 2 krát do roka na rôzne témy.

 

 

Podmienky súťaže:

  • súťažiaci môžu zasielať svoje fotografie elektronicky od pondelka 5. augusta 2019 na mailovú adresu sutazfotografia@msupezinok.sk vo veľkosti max. 7MGB, formát na šírku.
  • každý môže zaslať jednu fotografiu.
  • potrebné je uviesť meno a priezvisko, názov fotografie, vek pre zaradenie do príslušnej kategórie, súhlas so spracovaním osobných údajov (GDPR) a čestné prehlásenie, že účastník súťaže nie je profesionálnym fotografom.

 

 

Formuláre prehlásenia a čestné prehlásenia zverejníme na webovej stránke www.pezinok.sk a facebookovom profile mesta.

Inzercia