LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť OR HaZZ v Pezinku

redaktor tvpk 05 augusta 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v  Pezinku od 29. 07. 2019 – 04. 08. 2019

 

 

29. 07. 2019 Pezinok – Jednotka bola vyslaná k odstráneniu konárov z časti vozovky na ulici Dona Sandtnera v Pezinku. Po odstránení konárov sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

 

30. 07. 2019 Pezinská Baba – Jednotka bola vyslaná k spadnutému stromu na Pezinskej Babe. Po príchode na miesto bol strom odstránený z vozovky, vozovka bola očistená a jednotka sa následne vrátila na svoju základňu.

 

 

31. 07. 2019 Svätý Jur – Hasičská jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode os. mot. vozidla a motocyklu na Krajinskej ceste vo Svätom Jure. Po príchode na miesto sa na mieste nachádzala jedna ľahko zranená osoba do príchodu ZZS v opatere hasičskej jednotky. Hasičská jednotka vykonala protipožiarne opatrenia a zasypala uniknuté prevádzkové kvapaliny sorbentom. Miesto bolo odovzdané polícií a hasičská jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

 

03. 08. 2019 Pezinok – Rozálka – Jednotka bola vyslaná k hľadaniu zranenej osoby v lese nad Rozálkou. Po nájdení osoby jej jednotka založila vákuovú dlahu na pravú nohu a odovzdala ju RZP , jednotka sa na svoju základňu.

 

 

 

03. 08. 2019 Vinosady – Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu v obci Vinosady. Po príchode prieskumom bolo zistené, že sa jedná o dve ohniská cca 100metrov od seba. Ohniska už dohorievali a neznáme osoby tam spaľovali haluzovinu. Ohniská boli hasené vysokotlakým prúdom. Po uhasení sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

 

04. 08. 2019 Častá Papiernička – Jednotka zasahovala pri odstraňovaní olejovej škvrny na vozovke v katastri obce Častá, časť Papiernička. Olejová škvrna na úseku približne 10 metrov bola spôsobená poškodením olejovej vane na osobnom motorovom vozidle, ktoré sa nachádzalo na mieste zásahu. Jednotka pomocou sorbentu vozovku očistila a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia