LOADING

Type to search

Iná udalosť Kultúra

Nedeľná špacírka – Vychádzka pre rodiny s deťmi

redaktor tvpk 26 marca 2019

Schaubmarovm mlyn pozýva všetky rodiny s deťmi, ktoré rady trávia čas na čerstvom vzduchu, na nedeľné špacírky do okolitých Malých Karpát, ktorá sa uskutoční v nedeľu 31. marca o 13:30. Na výlete spoločne s Niki preskúmame jarnú krajinu a povieme si o zaujímavých prírodných a historických miestach v okolí mlyna.

 

 

 

Prvá zo špacírok je venovaná herbálnym entuziastom. O 13:30 stretneme v mlyne, na cestu sa nabijeme espressom alebo čajíkom z našej ponuky a vyberieme sa na cestu do chotára, na krátku okrúžnu trasu cez mierny terén na miesto, kde si môžeme nazbierať jednu z prvojarných medicín lesov, zázrak prírody, cesnak medvedí. Porozprávame sa o jeho účinkoch na naše zdravie, správnom zbere a o spôsoboch jeho spracovania a uchovávania. V lese si dáme čerstvý chlebík s maslom a ešte čerstvejším cesnakom, vymeníme si osvedčené recepty, a po ceste domov si možno pozrieme aj západ slnka. Prineste si plátenku alebo košík, nožnice, detičky, psíkov aj mačičky.

 

Vstupné: 4 € dieťa + rodič; 7 € rodinné vstupné. V prípade dažďa sa špacírka odkladá na iný víkendový termín, ktorý dodatočne určíme.

 

 

Ako sa k nám dostanete
Ak cestujete verejnou dopravou, vystúpte na autobusovej zastávke Pezinok-Polesie a choďte kúsok naspäť smerom do mesta. Viac o autobusovej doprave:
Z Bratislavy a späť (cez Sv. jur a Pezinok) https://www.pezinok.sk/uploadfiles/File/sluzby/CP2019/102428.pdf
Z Malaciek a späť (cez Pezinok žel. Stanicu) https://www.pezinok.sk/uploadfiles/File/sluzby/CP2019/106407.pdf

Inzercia