LOADING

Type to search

Hasiči Život

Pezinskí hasiči zasahovali pri dopravných nehodách, otváraní bytu aj pri nalomenom strome

redaktor tvpk 19 apríla 2023

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 10. 04. 2023 – 16. 04. 2023


11. 04. 2023 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na otváranie bytu na 12. poschodí v Pezinku na Svätoplukovej 3. V byte sa nachádzal psychiatrický pacient, ktorý kričal o pomoc. Hasičská jednotka byt otvorila a počkala v prítomnosti polície na príchod ZZS, následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.




11. 04. 2023 Slovenský Grob
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode v Slovenskom Grobe smer Malý raj. Po prieskume bolo zistené, že auto bolo v jarku na boku. Osoby sa nachádzali mimo vozidla. Hasičská jednotka prevrátila vozidlo, sprejazdnila vozovku a následne sa vrátila na svoju základňu.




12. 04. 2023 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel s jednou zranenou osobou na Myslenickú ulicu v Pezinku. Po príchode na miesto jednotka na vozidlách vykonala protipožiarne opatrenia a asistovala posádke RZP. Po zdokumentovaní nehody políciou sa jednotka vrátila na svoju základňu.




12. 04. 2023 Pezinok
Jednotka bola vyslaná do Zámockého parku v Pezinku na technický zásah. Vo výške cca 10m bol nalomený strom, ktorý príslušníci pomocou plošiny a motorovej píly zrezali. Miesto odovzdali pracovníkom Mestského podniku služieb Pezinok a vrátili sa na svoju základňu.




13. 04. 2023 Vinosady
Jednotka bola vyslaná do obce Vinosady k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel. Príslušníci na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia a do príchodu polície riadili premávku. Po jej
príchode sa jednotka vrátila na svoju základňu.





14. 04. 2023 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch motorových vozidiel v Pezinku na ulici Bernolákova – SNP 295, kde vykonala protipožiarne opatrenia, očistila vozovku od prevádzkových kvapalín. Následne sa príslušníci vrátili na svoju základňu.




16.. 04. 2023 Budmerice
Jednotka bola vyslaná k požiaru rodinného domu v obci Budmerice. Jednotka zasahovala s dvomi kusmi techniky MB Atego a CAS 30 T815-7. Jednalo sa o požiar kotolne. Po ukončení všetkých prác sa jednotka vrátila späť na svoju základňu.

Inzercia