LOADING

Type to search

FootGolf Šport

Pezinčan Marek Tábora zvíťazil v Slovenskom FootGolfovom Pohári 2021 v kategórii Amatéri

redaktor tvpk 20 októbra 2021

Marek Tábora zvíťazil v Slovenskom FootGolfovom Pohári 2021 v kategórii Amatéri, Branislav Thron a Matúš Dúbravka pridali striebra vo svojich kategóriách.

Footgolfisti 1. SFGK Carpathians Slovakia zakončili prvú časť footgolfovej sezóny víťazstvom a dvomi druhými miestami v troch kategóriách v Slovenskom FootGolfovom Pohári a štvrtým miestom v Absolute. Najvyššie v rebríčku Absolut bol Branislav Thron na štvrtom mieste, ktorý skončil druhý medzi seniormi. V Absolute skončil dva razy tretí. V seniorskej kategórii bral dva razy prvé miesto, tretie a štvrté.

Pezinčan Marek Tábora, ktorý odohral plne svoju druhú sezónu, zvíťazil v kategórii Amatéri. Marek Tábora v jednotlivých kolách skončil v amatérskej kategórii na prvom, druhom, štvrtom a šiestom mieste. V Absolute skončil v druhom kole dokonca tretí.



Ďalší Pezinčan z klubu 1. SFGK Carpathians Slovakia Jakub Gavorník bol pred posledným kolom tretí, nakoniec ho však predbehol senecký Pezinčan Viktor Žákovič. Striebro pridal aj footgolfový objav roka Matúš Dúbravka medzi juniormi do 18 rokov,  za prvé, druhé, tretie a štvrté miesto v jednotlivých kolách.



Výsledky klubu a hráčov 1. SFGK Carpathians Slovakia v Slovenskom FootGolfovom Pohári 2021:
Kluby:  4. miesto 1. SGFK Carpathians Slovakia
Absolut:  4. Branislav Thron, 15. Marek Tábora, 18. Tomáš Kikuš, 36. Jakub Gavorník, 50. Rastislav Blaško, 56. Michal Hruška, 64. Pavol Gášpár, 71. Richard Hulák, 74. Matej Toman
Muži: 19. Tomáš Kikuš,
Seniori – muži nad 45 rokov: 2. Branislav Thron, 9. Rastislav Blaško
Ženy: 9. Silvia Záhradníčková
Juniori do 18 rokov: 2. Matúš Dúbravka
Amatéri: 1. Marek Tábora, 6. Jakub Gavorník, 12. Michal Hruška, 16. Pavol Gášpár, 21. Matej Toman, 22. Richard Hulák

Inzercia