LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 30 apríla 2024

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 22. 04. 2024 – 28. 04. 2024

22. 04. 2024 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na dopravnú nehodu dvoch osobných motorových vozidiel, kde sa mala nachádzať jedna zranená osoba. Po príchode sa na mieste nachádzala polícia a posádka RZP. Jednotka spravila protipožiarne opatrenia na vozidlách, vozidlá odstránila z cesty, spratala vozovku. Zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na svoju základňu.



24. 04. 2024 Častá
Jednotke bol nahlásený požiar komínu a zadymenie podkrovia rodinného domu na Zámockej ul. v obci Častá. Po príchode na miesto jednotka vykonala protipožiarne opatrenia a skontrolovala priestor termokamerou s negatívnym výsledkom, majiteľa poučila a vrátila sa na svoju základňu.



25. 04. 2024 Svätý Jur
Jednotka bola vyslaná na otváranie bytu Dukelská ul. Sv. Jur. Jednotka byt otvorila a vrátila sa na svoju základňu.



27. 04. 2024 Slovenský Grob
Jednotka bola vyslaná k požiaru motorky pri plote v Slovenskom Grobe na Dlhej ulici číslo 44. Po príchode na miesto jednotka uhasila požiar a následne sa vrátila na svoju základňu.



28. 04. 2024 Šenkvice
Jednotka bola vyslaná na technickú pomoc do Šenkvíc. Jednalo sa o asistenciu ZZS pri pobodaní včelami. Na mieste sa nachádzal malý chlapec s dedkom, obidvaja boli uštipnutí včelami. Po nájdení boli odovzdaný ZZS a následne vyšetrení. Po vyšetrení bol chlapec odvezený na miesto bydliska ( Pezinok Hroznová ulica) a starší pán bol prevezený na ďalšie vyšetrenia do nemocnice. Jednotka sa následne vrátila na základňu .

Inzercia