LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 20 októbra 2021

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 11. 10. 2021 – 17. 10. 2021



13. 10. 2021 Modra
Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu v Modre. Počas jazdy bol výjazd zrušený a jednotka sa vrátila na svoju základňu.



13. 10. 2021 Vinosady
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla vo Vinosadoch na Školskej ulici. Prieskumom bolo zistené, že sa jedná o vozidlo prevrátené mimo cestu. Nehoda bola bez zranení. Jednotka vykonala na vozidle protipožiarne opatrenia a vrátila sa na svoju základňu.



15. 10. 2021 Dubová – Častá
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode 2 motorových vozidiel medzi obcami Dubová a Častá. Na mieste bolo zistené, že sa jedná o vozidlá mimo vozovku. Na mieste sa nachádzala PZ SR a RZP, DHZ Častá. Jednotka pomohla vyprostiť spolu s RZP zranenú osobu a odovzdala ju do opatery RZP. Po zadokumentovaní jednotka odovzdala miesto udalosti PZ SR.



16. 10. 2012 Pezinok – Rozálka
Jednotka zasahovala pri požiari osobného motorového vozidla v rekreačnej oblasti Rozálka v Pezinku. Na uhasenie použila jednotka jeden vysokotlaký prúd , vykonala protipožiarne opatrenia a privolala na miesto zisťovateľa príčin požiarov . Následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.



17. 10. 2021 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k požiaru bytu na 2.poschodí v Pezinku na ul. 1. mája. Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že sa jednalo o požiar oistiek v elektrickej skrini, ktorý je likvidovaný do príchodu jednotky. Jednotka osobu poučila a vrátila sa na svoju základňu.



18. 10. 2021 Modra
Jednotka bola vyslaná do Modry na ul. SNP 21 kde bol nahlásený bodavý hmyz. Po príchode bolo zistené, že sa jedná o hniezdo ôs v zemi a poletujúcich v okolí. Hniezdo jednotka zaliala cca 2dl benzínu a dieru v zemi uzatvorili. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.




19. 10. 2012 Pezinok
Jednotka zasahovala na Suvorovovej ulici v Pezinku. V areáli špeciálneho súdu odstraňovala vytečené prevádzkové kvapaliny z osobného motorového vozidla . Jednotka na odstránenie použila sypký sorbent a vrátila sa na základňu.



19. 10. 2021 Limbach
Jednotka vypomáhala polícií pri vyslobodzovaní vysokej zveri – daniela z oplotenia . Daniela sa podarilo zachrániť vďaka šikovnosti hasičov policajtov. Po vyslobodení daniel ušiel do lesa a jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia