LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 17 augusta 2020

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 03. 08. 2020 – 16. 08. 2020.

03. 08. 2020 Pezinok

Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda na ulici Hasičská v Pezinku. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu 1 osobného automobilu, ktoré skončilo v potoku. Hasičská jednotka zabezpečila miesto nehody a únik prevádzkových kvapalín. Vozidlo bolo vytiahnuté pomocou navijaka na vozidle MB Atego. Miesto bolo odovzdané polícií a hasičská jednotka sa vrátila na základňu.


03. 08. 2020 Slovenský Grob

Hasičská jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode osobného automobilu na ceste medzi Slovenským Grobom a Malým Rajom. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu, po ktorej auto vyletelo mimo cesty a skončilo na streche. Posádka vozidla sa nachádzala mimo auta. Hasičská jednotka poskytla osobám predlekársku prvú pomoc, zabezpečila miesto nehody, vykonala protipožiarne opatrenia. Na miesto sa dostavila polícia.


04. 08. 2020 Pezinok

Hasičská jednotka bola vyslaná k odstráneniu spadnutého stromu na ceste k Rudným baniam v Pezinku. Jednotka stom odstránila, vozovku očistila a vrátila sa na svoju základňu.

04. 08. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k odstráneniu rozliatej nafty v kruhovom objazde na Bratislavskej ulici v Pezinku. Na odstránenie nafty jednotka použila sorbčné látky, vozovku očistila a vrátila sa na svoju základňu.

04. 08. 2020 Pezinok

Hasičská jednotka bola vyslaná k odstráneniu zlomenej haluze visiacej nad cestou na Stupy v Pezinku. Jednotka haluz odstránila, preverila situáciu na celej dĺžke cesty a vrátila sa na svoju základňu.


05. 08. 2020 Pezinok

Hasičská jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode štyroch osobných motorových vozidiel na Šenkvickú ul. v Pezinku. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu, pri ktorej vytiekli prevádzkové kvapaliny. Posádka vozidla sa nachádzala mimo auta. Hasičská jednotka poskytla osobám predlekársku prvú pomoc, zabezpečila miesto nehody, vykonala protipožiarne opatrenia. Na miesto sa dostavila polícia.


06. 08. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná na zadymene pivničných priestorov v Pezinku Suvorovová 44. Jednotka prieskumom zistila, že sa jednalo o zhorený papier v spoločnej pivnici. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


07. 08. 2020 Modra

Jednotka bola povolaná na technickú pomoc , likvidáciu bodavého hmyzu v Modre na SNP ulici. Po príchode na miesto bol bodavý hmyz odobratý do plastovej nádoby. Jednotka sa vrátila na základňu.


09. 08. 2020 Pezinská Baba

Hasičská jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode motocyklistu na Pezinskej Babe. Osobe bola poskytnutá predlekárska prvá pomoc a po uložení na board + celotelovej vákuovej dlahy bola odovzdaná prichádzajúcej RZP. Vytečené prevádzkové kvapaliny boli zasypané perlitom 5kg. Miesto udalosti bolo odovzdané polícii, jednotka sa vrátila na základňu.


10. 08. 2020 Svätý Jur

Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu a odpadu v meste Svätý Jur na ulici Kúpelná 1. Prieskumom bolo zistené ,že sa jedná o požiar strniska a pneumatík. Na lokalizáciu a likvidáciu bol použitý jeden „C“ prúd. Na pomoc bola vyslaná DHZ Svätý Jur. Po likvidácii sa jednotka vrátila na svoju základňu.


10. 08. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k technickému zásahu otváranie bytu na Hroznovej ul. 5, v Pezinku. Jednotka spolupracovala s RZP. Jednotka vnikla do bytu cez potvorené okno. Jednotka byt otvorila pomocou zámočníckeho náradia a sprístupnila RZP. V byte sa nachádzala postihnutá osoba. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


10. 08. 2020 Dubová

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode v obci Dubová. Po príchode jednotka previedla na vozidlách protipožiarne opatrenia a očistila vozovku od prevádzkových kvapalín. Na mieste sa nachádzala dopravná polícia. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


11. 08. 2020 Pezinok

Jednotka bola vyslaná na pomoc odpadnutej osoby v pivnici na Baníckej ul. v Pezinku. Jednotka po príchode na miesto zistila, že osoba sa nadýchala odpareného náteru, ktorým natierala. Osobu vytiahli a odovzdala RZP. Miesto odvetrali a vrátili sa na svoju základňu.


11. 08. 2020 Senec – Viničné

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch mot. vozidiel Senec smer Viničné. Po príchode na miesto jednotka autá zaistila proti požiaru. Na mieste sa nachádzala RZP, osoby ošetrili a miesto jednotka zdokumentovali a odovzdali polícii a vrátili sa na základňu.


12. 08. 2020 Grinava – Slovenský Grob

Jednotke bol nahlásený únik zemného plynu Grinava smer Slovenský Grob. Po príchode jednotky na miesto zásahu bolo prieskumom zistené, že plyn uniká z regulačnej stanice. Po príchode technika od SPP bol plyn zastavaný. Jednotka sa následne vrátila na svoju základňu.


15. 08. 2020 Pezinok

Jednotke bol nahlásený požiar nákladného auta na Drevárskej ul. v PK. Prieskumom bolo zistené, že sa jedná o požiar izolácie v motorovej časti vozidla. Vozidlo bolo uhasené jedným vysokotlakým prúdom. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


16. 08. 2020 Šenkvice

Jednotka bola vyslaná do obce Šenkvice na Družstevnú 14 aby asistovala polícií pri otváraní bytu na 4 poschodí. Po otvorení sa jednotka vrátila na svoju základňu.

Inzercia