LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 11 marca 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku Od 04. 03. – 10.03. 2019

  1. 03. 2019 Pezinok

Jednotke bol nahlásený spadnutý strom na elektrickom vedení v Pezinku na Holubyho ulici. Po príchode na miesto jednotka odstránila strom z elektrického vedenia pomocou motorovej píly a vrátila sa na základňu.

  1. 03. 2019 Svätý Jur

Jednotka bola  vyslaná k požiaru porastu vo Svätom Jure po príchode na miesto jednotka požiar uhasila dvoma vysokotlakými prúdmi a vrátili sa na svoju základňu.

  1. 03. 2019 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná k olejovej škvrne pri kontejneroch  v Kučišdorfskej doline, po príchode na miesto jednotka olejovú škvrnu  o rozlohe cca 1 meter štvorcový posypala sorbentom a vrátila sa na svoju základňu.

  1. 03. 2019 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná k unikajúcemu plynu na obchodnej ulici v Pezinku. Jednotka núdzovo odstavila plyn dreveným kolíkom. Po príchode poruchovej služby bol odstavený HUP a prípojka opravená. Hasičská jednotka sa vrátila na svoju základňu.

  1. 03. 2019 Pezinok

Jednotke bol  nahlásený v oblasti Psychiatrickej nemocnice požiar porastu. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o spaľovanie odpadu v areáli nemocnice. Veliteľ jednotky poučil zodpovedné osoby a jednotka sa vrátila na základňu.

  1. 03. 2019  Chorvátsky Grob – Bernolákovo

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode Chorvátsky Grob smer Bernolákovo. Po príchode na miesto sa zistilo , že sa jedná o dopravnú nehodu dvoch osobných motorových vozidiel, bez zranení. Po zdokumentovaní nehody políciou sa jednotka vrátila na svoju základňu.

  1. 03. 2019  Slovenský Grob

Jednotka bola vyslaná k prevrátenému bilboardu na ceste v Slovenskom Grobe smerom na Malý raj. Po príchode na miesto jednotka bilboard odstránila z cesty a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia