LOADING

Type to search

Aktuálne Doprava Samospráva Školstvo Život

Vybavte si študentskú kartu na pezinskú MHD

redaktor tvpk 31 januára 2024

Študentská karta MHD Pezinok oprávňuje žiačky, žiakov a študentstvo získať zľavu vo výške 40 % z ceny cestovného lístka. Po preukázaní sa kartou bude cena cestovného lístka 0,30 eur. Karta môže byť uložená v mobilnom telefóne v elektronickej forme alebo vytlačená v papierovej forme. 

Pre získanie Študentskej karty MHD Pezinok je potrebné vyplniť jednoduchý formulár, jeho vyplnenie zaberie len minútu. Údaje zaregistrované v dotazníku budú použité v Študentskej karte MHD Pezinok. Dá sa to vyplniť na mobile, na tablete aj na PC. Pred vyplnením je potrebné si pripraviť fotografiu a potvrdenie o návšteve školy. Fotografia sa dá odfotiť aj priamo pri vypĺňaní formuláru.

Potvrdenie o návšteve školy je povinná príloha – bez priloženia pravého potvrdenia nebude možné vydať kartu na zľavu. Potvrdenie je možné stiahnuť a následne priložiť pomocou aplikácie EDUpage. Škola, ktorú deti navštevujú, však musí mať túto možnosť aktivovanú a povolenú v aplikácii EDUpage (Návod nájdete tu.)

Máte ISIC kartu? Zľavu získate preukázaním sa ISIC kartou. Nie je potrebné žiadať o vydanie Študentskej karty MHD Pezinok.

Po odoslaní formulára sú všetky registrácie v procese kontroly. Študentské karty MHD Pezinok sú po potvrdení údajov odosielané elektronicky vo formáte .pdf na email žiadateľa/-ky. Karta má platnosť do 31. septembra 2024 a platí aj počas letných prázdnin.

Náš tip: v prípade, že chcete používať kartu v papierovej podobe, na karte je možnosť vystrihnúť si praktickú kartičku v „peňaženkovom“ formáte. Odporúčame ju zalaminovať pre dlhšiu životnosť.


Zdroj: www.pezinok.sk

Inzercia