LOADING

Type to search

Aktuálne Osobnosti Samospráva Život

PRIPOMÍNAME: Dnes je posledný deň na zaslanie nominácie do ankety Športovec roka mesta Pezinok za rok 2023

redaktor tvpk 31 januára 2024

Komisia športu pri Mestskom zastupiteľstve v Pezinku vyzýva všetky športové kluby a združenia podporujúce športovú aktivitu detí, mládeže v meste Pezinok, aby sa zapojili do  nominácií na ocenenie Športovec roka mesta Pezinok za rok 2023. Na základe nominácií bude hlasovaním členov komisie športu pri Mestskom zastupiteľstve v Pezinku určené poradie v jednotlivých kategóriách. Následne po zverejnení nominovaných športovcov bude umožnené širokej verejnosti voliť najobľúbenejšiu športovkyňu alebo športovca, ako aj kolektív za uplynulý rok.

Hodnotiť sa budú nasledovné kategórie:

  1. Najlepší športovec JUNIORI – (jednotlivec, pár)
  2. Najlepší športovec DOSPELÝ- (jednotlivec, pár)
  3. Najlepší športový kolektív – JUNIORI (kolektív)
  4. Najlepší športový kolektív – DOSPELÝ (kolektív)


Cieľom ankety je prezentácia činnosti klubov, výsledkov jednotlivcov, družstiev, kolektívov, ako aj  poďakovanie za reprezentovanie mesta Pezinok. 

Uzávierka nahlasovania nominácií  športovcov v jednotlivých kategóriách odbornou komisiou (športové kluby), ako aj širokou verejnosťou je do 31. januára 2023, a to na e-mail: sportovecroka@msupezinok.sk




Nominácia musí obsahovať meno a priezvisko, klub, kategóriu, vzťah k Pezinku, dosiahnuté výsledky za rok 2023. Kontaktná osoba Mgr. Ľubomír Ryšavý, tel. 033/6901 129.

Po spracovaní nominácií bude spustené hlasovanie širokej verejnosti v ankete v kategórii Najobľúbenejší športovec roka 2023 v kategóriách „Jednotlivec a Kolektív“ v termíne od 15. 2. 2024 do 25. 2. 2024 do 24:00 hod. Víťazom internetového hlasovania sa stáva športovec „Jednotlivec a Kolektív“ s najvyšším počtom overených platných hlasov.


Víťazi ankety budú vyhlásení a ocenení dňa 12. marca 2024 na slávnostnom galavečere v Dome kultúry Pezinok.

Inzercia