LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 11 októbra 2023

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 02. 10. 2023 – 08. 10. 2023

03. 10. 2023 Viničné

Jednotka bola  vyslaná k tlejúcim zvyškom po požiari vo Viničnom na Cintorínskej ulici Pri Gaubovom mlyne. Jednotka dohasila tlejúce krokvy a poučila majiteľa budovy. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

05. 10. 2023 Štefanova

Jednotka bola  vyslaná k odčerpávaniu vody z pivnice v obci Štefanová 146. Jednotka vodu odčerpala pomocou plávajúceho čerpadla a vrátila sa na svoju základňu.

06. 10. 2023 Pezinok

Jednotke bola  nahlásená dopravná nehoda dvoch osobných motorových vozidiel v Pezinku na Malackej ceste. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že sa jedná o čelnú zrážku dvoch osobných motorových vozidiel ,účastníci nehody mali ľahké zranenia. O 07:30hod. bola končiaca zmena vystriedaná zmenou „A“ o posádke 1+2, striedanie bolo vykonané technikou Nissan Navara PK974BX. Jednotka pomohla odťahovej službe s naložením vrakov a následne sa vrátila na svoju základňu.

07. 10. 2023 Modra

Jednotka bola  vyslaná  k dopravnej nehode, Modra, Štúrova 81. Jednotka po príchode zabezpečila protipožiarne  opatrenia na vozidla, na mieste bola RZP a polícia, vodička bola v opatere RZP, po zadokumentovaní sa jednotka vrátila na základnú.

07. 10. 2023 Častá

Jednotka bola  vyslaná k požiaru v obci Častá, Karpatská ul. na  požiar unimobunky. Na mieste sa nachádzal DHZ obce Častá, ktorý požiar už lokalizoval, na mieste sa nahádzala polícia, jednotka po zalievaní skrytých ohnísk  a rozoberaní konštrukcii ukončila činnosť, na miesto sa dostavil zisťovateľ príčin požiaru.

07. 10. 2023 Svätý Jur

Jednotka bola  vyslaná k požiaru os, motorového vozidla do Svätého Jura, Pri štadióne. Jednotka po príchode zistila, že požiar je už rozvinutý, horelo celé vozidlo, požiar bol uhasený vysokotlakým prúdom, na miesto sa dostavila DHZ  Svätý Jur  a zisťovateľ príčin požiaru.  

07. 10. 2023 Svätý Jur

Jednotka bola  vyslaná k požiaru   strechy rod. domu  na ul. Bratislavské záhumenice, po príchode jednotka  žiadny požiar  nenašla, následne  sa vrátila na svoju základňu.    

07. 10. 2023 Svätý Jur

Jednotka bola  vyslaná k prevereniu dymenia vo vinohrade, Marianska cesta Svätý Jur, jednotka žiadny požiar ani dymenie nenašla, jednotka sa vrátila na svoju základňu.   

07. 10. 2023 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná   k technickému zásahu na  Fajgálskej ul.  – zapenenie v potoku, jednotka po príchode zistila, že pena v potoku sa nachádzala v dĺžke 20m. Príslušníci prešli tok potoka, skontrolovali tok, nezistili žiadne vypúšťanie, po odplavení sa už v toku nič nenachádzalo, na mieste bola aj  Mestská polícia Pezinok.         

                         

08. 10. 2023 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná na požiar porastu, Pezinok Malacká cesta. Jednotka po príjazde  miesto použila 1 vysoký tlak na likvidáciu požiaru. Následne sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia