LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 22 augusta 2023

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od  14. 08.  2023 – 20. 08. 2023

14. 08. 2023 Pezinok

Jednotka bola vyslaná na požiar rodinného domu na adresu Vinice 11, Pezinok. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že sa jedná o spaľovanie odpadu v sude, z ktorého sa šíril štipľavý dym. Veliteľ jednotky poučil osobu prítomnú pri spaľovaní a jednotka sa následne vrátila na základňu. Na mieste sa nachádzala aj polícia.

15. 08. 2023 Báhoň

Jednotka  bola vyslaná na železničnú stanicu do Báhoňa, kde  došlo k zrážke osoby vlakom. Po príchode na miesto zásahu, jednotka prieskumom zistila, že osoba sa nachádza pod vlakom. Následne čakali na koronera a nechali posunúť vlak. Po odovzdaní miesta zásahu polícií sa jednotka vrátila na základňu.

16. 08. 2023 Modra – Vinosady

Jednotka bola privolaná na uvoľnenie cesty, na ktorej bol spadnutý strom v Modre smer Vinosady .Po odstránení spadnutého stromu sa jednotka vrátila na svoju základňu.

17. 08. 2023 Modra

Jednotka  bola vyslaná k dopravnej nehode do Modry – Dukelská ul. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia, odovzdala miesto polícií a vrátila na svoju základňu.

17. 08. 2023 Vinosady

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode do obce Vinosady –  Modranská ul. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia  a vrátila na svoju základňu.

18. 08. 2023 Viničné – Senec

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode do Viničného smer  Senec. Jednalo sa o dopravnú nehodu dvoch osobných vozidiel.  Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia  a vrátila na svoju základňu.

18. 08. 2023 Modra

Jednotka  bola vyslaná k požiaru bojlera v rodinnom dome v Modre na Štefánikovej ulici. Po príchode na miesto zásahu, jednotka prieskumom zistila, že sa jednalo o zhorenie poistky na ohrievači a následné zadymenie pivnice. Po odvetraní sa jednotka vrátila na svoju základňu.

18. 08. 2023 Pezinok

Jednotka  bola vyslaná do Pezinka na Bratislavskú ulicu č.24 k spadnutému stromu cez komunikáciu. Po príchode bol strom odstránený pomocou motorovej píly a jednotka sa následne vrátila na svoju základňu

19. 08. 2023 Modra – Budmerice

Jednotka bola  vyslaná do Modry smer Budmerice na požiar porastu pri ceste .Po príchode na miesto jednotka na likvidáciu požiaru použila dva C prúdy . Po uhasení požiaroviska o rozlohe cca 25 m2  sa jednotka  následne vrátila na svoju základňu.

19. 08. 2023 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná na dopravnú nehodu na ulici Kupeckého 74 v Pezinku. Osobné motorové vozidlo narazilo do stĺpu a z vozidla sa dymilo. Jednotka po príchode vykonala protipožiarne opatrenia a sprejazdnila komunikáciu. Hasičská jednotka sa následne  vrátila na svoju základňu.



20. 08. 2023  Vištuk

Jednotka bola vyslaná s dvoma kusmi techniky na požiar motorového SUV vozidla v obci Vištuk. Požiar sa nachádzal vedľa rodinného domu. Jednotka požiar likvidovala 2x VT. Na miesto udalosti bol privolaný zisťovateľ príčin požiaru. Po zlikvidovaní sa jednotka vrátila na svoju základňu. 

20. 08. 2023 Limbach

Jednotka bola vyslaná k technickému zásahu do obce Limbach – Slnečné údolie. Po príchode na miesto bolo zistené, že sa jedná o spadnutý strom cez vozovku. Pádom stromu bol zničený jeden 1000 litrový plastový kontajner, drevený telefóny stĺp a osobné motorové vozidlo. Jednotka strom porezala, odstránila a sprejazdnila vozovku. Veliteľ zásahu osoby na mieste udalosti poučil a jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia