LOADING

Type to search

Koronavirus Samospráva Život

Testovanie v Pezinku od 1. júla

redaktor tvpk 02 júla 2021

Ministerstvo zdravotníctva SR väčšine mobilných odberných miest, ktoré poskytujú testovanie na ochorenie COVID-19, nepredĺžilo zmluvu. Od 1. júla 2021 budú preto niektoré z nich,  vrátane mobilného odberného miesta na Bratislavskej ulici 85 v Pezinku, fungovať ako súkromní poskytovatelia. Za antigénový (10 €) i PCR test (50 €) si budete musieť zaplatiť. Menia sa aj ordinačné hodiny.

MOM na Bratislavskej 85 bude otvorené denne od 10.00 do 22.00 h, pričom PCR testy vykonávajú len v čase od 10.00 do 12.00 h. Na PCR test sa musíte objednať cez stránku https://sk.lab.online/covid-19-pcr-vyter-1. Na antigénové testovanie už nefunguje objednávací systém Ministerstva zdravotníctva SR. Výsledok vám už nepríde formou mailu ani sms správy,  na potvrdenie o výsledku si budete musieť počkať na mobilnom odbernom mieste.

Pokiaľ sa potrebujete preukázať negatívnym výsledkom antigénového testu, formulár v cudzom jazyku, ktorý si prinesiete na mobilné odberné miesto, vám potvrdia. Aktuálne potvrdenie nájdete na stránke Ministerstva zahraničných vecí SR v časti dokumenty, tlačivá z vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR.

Inzercia