LOADING

Type to search

Samospráva Život

Letná sezóna na kúpalisku končí, otvára sa plaváreň

redaktor tvpk 28 augusta 2020

Vzhľadom na predpoveď počasia na nasledujúce dni a potrebu personálneho zabezpečenia  na plavárni sa letná sezóna na mestskom kúpalisku na Novomeského ulici končí v utorok 1. septembra. Krytá plaváreň bude pre verejnosť otvorená od stredy 2. septembra. K dispozícii bude plavecký bazén, malý detský bazén, sauna, solárium, fitness.


Od 2. do 6. septembra bude plaváreň prístupná  v pôvodných otváracích hodinách. Od pondelka 7. septembra dôjde k ich úprave z dôvodu využívania plaveckých dráh plavcami z plaveckých klubov. Zmena bude zverejnená na webovej stránke Mestského podniku služieb Pezinok. Platnosť nevyčerpaných permanentiek zakúpených pred zatvorením plavárne v dôsledku mimoriadnych preventívnych opatrení nariadených pre zamedzenie šírenia koronavírusu sa predlžuje o obdobie, počas ktorého bola plaváreň zatvorená.


Prevádzku plavárne zabezpečí Mestský podnik služieb Pezinok v súlade s aktuálne platnými podmienkami Úradu verejného zdravotníctva v súvislosti s prevenciou pred ochorením COVID-19.


Otváracie hodiny plavárne a informácie o vstupnom sú k dispozícii na www.mpspezinok.sk.



Zdroj: www.pezinok.sk

Inzercia