LOADING

Type to search

Ostatné

Zásahová činnosť pezinských hasičov v uplynulom týždni

redaktor tvpk 01 apríla 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku

Od 25. 03. 2019 – 31.03.2019

 

  1. 03. 2019 Modra

Jednotke bol  nahlásený požiar porastu v Modre časť Králová, po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že sa jedná o tri menšie ohniská. Po likvidácii sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

  1. 03. 2019 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná na technickú pomoc v Pezinku na Myslenickej ul., kde sa nachádzala osoba padnutá v šachte. Po príchode na miesto jednotka zistila, že osoba nejaví známky života a po príchode  polície na miesto jednotka miesto odovzdala polícii a vrátili sa na svoju základňu.

 

  1. 03. 2019 Modra

Jednotke bol  nahlásený požiar porastu v Širokom, Modre smer Harmónia, po príchode na miesto požiar uhasil občan, ktorý v blízkosti býval. Po skontrolovaní požiaroviska sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

  1. 03. 2019 Svätý Jur

Jednotke bol  nahlásený požiar porastu v lese nad Sv. Jurom, lokalita Tri bresty. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o požiar rúbaniska a časti lesa väčšieho rozsahu. Jednotka pomocou D prúdov požiar lokalizovala a následne likvidovala. Na likvidácii požiaru sa spolu s jednotkou z Pezinka zúčastnili aj jednotka z HaZÚ Bratislava a DHZ – Svätý Jur. Jednotka z Pezinka sa následne vrátila na svoju základňu.

 

  1. 03. 2019 Limbach

Jednotka bola  vyslaná k požiaru odpadu v Limbachu na Vinohradníckej ul. Jednotka požiar likvidovala 1 vysokotlakým prúdom. Potom sa vrátila na svoju základňu.

 

  1. 03. 2019 Modra

Jednotka bola  vyslaná k požiaru porastu v Modre pri rybníku Šúr. Jednotka požiar likvidovala genfovakom a tlmnicou. Potom sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

  1. 03. 2019 Vinosady

Jednotke bol  nahlásený požiar vo vinohrade v obci Vinosady. Jednalo sa o nelegálnu skládku odpadu a trávnatého porastu. Jednotka požiar uhasila 2 vysokotlakými prúdmi a vrátila sa na svoju základňu.

 

  1. 03. 2019 Vinosady

Jednotka bola  vyslaná k požiaru kontajnera vo Vinosadoch na Modranskej ul., Jednotka požiar uhasila 1 vysokotlakým prúdom a potom sa vrátila na svoju základňu.

 

  1. 03. 2019 Jablonec

Jednotka bola  vyslaná k otváraniu RD v obci Jablonec. Po príchode na miesto bola prístavba RD násilne za prítomnosti PZ a ZZS otvorená. Miesto bolo odovzdané polícií a hasičská jednotka sa vrátila na svoju základňu.

 

  1. 03. 2019 Modra

Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda v Modre smer Dubová. Po príchode na miesto prieskumom bolo zistené, že sa jednalo o prevrátené motorové vozidlo mimo cesty. Jednotka poskytla zranenej osobe predlekársku pomoc, zabezpečila vozidlo proti požiaru a prevrátila ho pomocou navijaku. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia