LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 26 marca 2019

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 18. 03. 2019 – 24. 03. 2019

 

18. 03. 2019 Svätý Jur – jednotka bola vyslaná k odtrhnutej streche do Svätého Jura, Krajinská cesta a následne pokračovala z miesta na miesto: bilboard smer Bratislava, spadnutý strom na motorové vozidlo Modra Súkennícka, Harmónia smer Zochova Chata, Pezinok Tehelná spadnutý strom na el. vedenie, Pezinok Kučisfdorska dolina spadnutý strom.

 

 

20. 03. 2019 Pezinok – jednotka bola vyslaná k požiaru rozvodnej skrine vo výrobnej hale na Drevárskej 23 v Pezinku. Prieskumom jednotka zistila, že do príchodu sa požiar uhasil. Jednotka halu odvetrala a po príchode majiteľa poučila a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

20. 03. 2019 Svätý Jur –  jednotka bola vyslaná k požiaru lokomotívy na železničnej stanici Svätý Jur. Prieskumom sa požiar nenašiel . Podľa všetkého sa prehrial usmerňovač a sa začal piecť olej po kontrole bola mašina odovzdaná príslušníkom železníc a tí ju ťahali do depa. Jednotka sa vrátila naspať.

 

 

23. 03. 2019 Pezinok – Grinava – jednotka bola požiadaná o pomoc pri hľadaní nezvestnej osoby v Grinave. Jednotka sa po skončení výjazdu vrátila na svoju základňu.

 

 

 

23. 03. 2019 Pezinok – jednotka bola vyslaná k požiaru kontajnera v Pezinku na ulici L. Novomestského. Do príchodu jednotky požiar lokalizovali obyvatelia. Jednotka požiar zlikvidovala jedným vysokotlakým prúdom a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

 

23. 03. 2019 Vištuk – Budmerice – jednotka bola vyslaná k požiaru záhradného odpadu v silážnej jame medzi obcami Vištuk a Budmerice. Jednotka zasahovala jedným vysokotlakým prúdom a jedným C prúdom. Po likvidácii sa jednotka vrátila na svoju základňu.

 

 

23. 03. 2019 Pezinok – Vinosady – jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla na ceste medzi Pezinkom a Vinosadmi pri nadjazde. Jednotka asistovala RLP pri naložení pacienta. Zabezpečila vozidlo proti požiaru. Odovzdala vozidlo polici SR a vrátila sa na svoju základňu.

 

 

 

24. 03. 2019 Pezinok – Šenkvice – jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode na ceste medzi Pezinkom a Šenkvicami. Jednotka na mieste za pomoci vyslobodzovacieho zariadenia vyslobodila vodiča z auta a odovzdala ho do opatery RLP. Následne zabezpečila vozidlo proti požiaru. Miesto odovzdala polici a vrátila sa na svoju základňu.

Inzercia