LOADING

Type to search

Polícia Život

Policajti vyšetrujú okolnosti tragickej dopravnej nehody medzi Pezinkom a Šenkvicami

redaktor tvpk 26 marca 2019

Policajti vyšetrujú okolnosti tragickej dopravnej nehody, ku ktorej došlo 24. marca 2019 a sa skončila tragicky. Po náraze osobného vozidla do stromu na ceste medzi Pezinkom a Šenkvicami, vyhasol život 46-ročného vodiča z Pezinka.

 

 

 

K dopravnej nehode došlo v čase okolo 01.45 hod dňa 24.03.2019. Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody prechádzal vodič na osobnom motorovom vozidle zn. Audi Coupe (EČV PK) po ceste z Pezinka v smere do obce Šenkvice. Pri prechádzaní uvedeným úsekom z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismernej časti vozovky a následne zišiel mimo cesty a narazil do stromu. Následkom zrážky utrpel vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol. Na zistenie prítomnosti alkoholu v tele vodiča bol nariadený odber krvi.

 

 

 

Okolnosti, ktoré tejto tragickej dopravnej nehode predchádzali sú predmetom objasňovania. V tejto súvislosti policajti pátrajú po svedkoch predmetnej dopravnej nehody. Svedkov, ktorí videli v inkriminovanom čase na uvedenom mieste priebeh a okolnosti tejto dopravnej nehody, ktoré by prispeli k jej objasneniu, vyzývame, aby sa osobne prihlásili na Okresnom dopravnom inšpektoráte v Pezinku so sídlom na Šenkvickej ceste č. 14 alebo na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru, prípadne tak urobili telefonicky na bezplatnom čísle polície 158 alebo aj na facebookovej stránke Policajného zboru formou súkromnej správy.

Inzercia