LOADING

Type to search

Projekty Samospráva Život

Hlasujte v Ankete Športovec rok 2018

redaktor tvpk 01 apríla 2019

Rýchlejšie, vyššie, silnejšie… a hlavne fér. Tieto základné atribúty motta olympijských hier sú aj hlavnými kritériami pri výbere víťazov ankety ŠPORTOVEC ROKA, ktorá má v našom meste už vyše 20-ročnú tradíciu. Hlavní organizátori – Mesto Pezinok a Komisia športu vyhlasujú nový ročník 2018. Jej cieľom je na základe podnetov širokej verejnosti vybrať a morálne oceniť najlepších športovcov (jednotlivcov i kolektívy od juniorov po seniorskú kategóriu), ktorí prekonávajú rekordy i seba samých, sú nasledovaniahodným príkladom najmä pre mládež a v neposlednom rade reprezentujú naše mesto.

 

 

Aby boli výsledky čo najreprezentatívnejšie, je žiaduce zapojiť do ankety čo najširšiu verejnosť. Každý hlas je dôležitý, aj Váš. Pomôžte rozhodnúť o tom, kto pribudne k takým významným laureátom predchádzajúcich ročníkov ako napr. Pezinčania  majsterka sveta v kickboxe Svatava Špániková, či majster Európy v zjazde na horskom bicykli Filip Polc.

 

 

Nominovať jednotlivých športovcov alebo kolektívy je možné do 24. apríla 2019 vyplnením online formulára, ktorý nájdete na stránke www.pezinok.sk.

Inzercia