LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy hasičov

redaktor tvpk 09 októbra 2018

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 1. 10. 2018 do 7. 10. 2018

2. 10. 2018, Pezinok – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode v Pezinku na Bratislavskej ulici. Po príchode na miesto zistili, že ide o nehodu osobného motorového vozidla a chodca. Po poskytnutí predlekárskej prvej pomoci bolo miesto odovzdane polícii a jednotka sa vrátila na svoju základňu.

6. 10. 2018, Pezinok – Jednotka bola vyslaná k úniku plynu na Rulandskej ulici v Pezinku. Po príchode na miesto priestor preskúmala za pomoci plynárov, nakoľko namerané hodnoty boli nulové jednotka sa po dohovore s plynármi vrátila na svoju základňu.

7. 10. 2018, Pezinská Baba – Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode osobného motorového vozidla a motocykla na Pezinskej Babe. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že pri nehode sa jedna osoba ľahko zranila (motocyklista). Zranená osoba bola na mieste ošetrená posádkou RZP a nebol nutný odvoz do nemocnice. Jednotka po naložení motocykla na odťahovú službu očistila vozovku perlitom a vrátila sa na svoju základňu.

7. 10. 2018, Pezinok – Šenkvice – Jednotka bola vyslaná k zrážke vlaku s človekom na železničnej trati medzi Pezinkom a Šenkvicami. Po príchode na miesto bolo zistené, že zrazená osoba má zranenia nezlučiteľné so životom. Na mieste sa nachádzala polícia. Po príchode RZP lekár potvrdil exitus. KOS BA na miesto vyslal evakuačný autobus HaZZ na prípadnú prepravu cestujúcich. Jednotka zotrvala na mieste do ukončenia dokumentácie nehody z dôvodu nutnej evakuácie osôb v prípade zdravotných problémov. Po ukončení dokumentácie nehody bol vlak vypravený do cieľovej stanice a jednotka sa vrátila na základňu.

Starší článok

Inzercia