LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 15 júna 2020

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 08. 06. 2020 – 14. 06. 2020



8. 6. 2020 Svätý Jur
Jednotka bola vyslaná k spadnutému stromu vo Svätom Jure. Jednotka strom odstránila z vozovky a vrátila sa na svoju základňu.



8. 6. 2020 Dubová
Jednotka bola vyslaná k požiaru dreva v obci Dubová. Jednotka kopu dreva uhasila jedným vysokotlakým prúdom a následne sa vrátila na svoju základňu.



8. 6. 2020 Limbach
Jednotka bola vyslaná k spadnutému stromu v Limbachu na Potočnej ulici. Jednotka strom odstránila a vrátila sa na svoju základňu.



8. 6. 2020 Pezinok
Jednotke bol nahlásený rozliaty olej na ceste v Pezinku na Myslenickej ulici. Po príchode na miesto jednotka očistila vozovku pomocou sorbentu a vrátila sa na svoju základňu.



8. 6. 2020 Modra – Vinosady
Jednotke bola nahlásená dopravná nehoda v Modre smer Vinosady. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o dopravnú nehodu osobného automobilu, ktoré zišlo z vozovky – bez zranení. Jednotka
zabezpečila vozidlo proti požiaru a vytiahla ho pomocou navijáku na vozovku. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.



9. 6. 2020 Svätý Jur
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode motorky. Po príchode jednotky bol motocykel pod zadnou časťou nákladného vozidla, vodič bol pri vedomí, reagoval. Bola mu poskytnutá predlekárska prvá pomoc, po príchode RZP bol odovzdaný na vyšetrenie. Pomocou hydraulického náradia bol motocykel vytiahnutý a na vozovke boli odstránené prevádzkové kvapaliny. Jednotka sa po ukončení všetkých prác vrátila na svoju
základňu.




9. 6. 2020 Svätý Jur
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode motorového vozidla. Auto narazilo do rodinného domu. Vodič sedel mimo vozidla, spolujazdkyňa bola zakliesnená medzi sedadlom a palubovou doskou. Jednotka osobu vyprostila a odovzdala RZP. Auto bolo naložené na odťahovku, odstránili sa prevádzkové kvapaliny a jednotka sa vrátila na svoju základňu.




9. 6. 2020 Vištuk
Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu vo Vištuku. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o dymenie zo spálených konárov a trávy o rozlohe cca 1m2. Jednotka ohnisko uhasila pomocou vysokotlakého prúdu a vrátila sa na svoju základňu.



9. 6. 2020 Pezinok – Limbach

Jednotka bola vyslaná k požiaru odpadu v areáli bývalých CO skladov na Limbašskej ceste. Jednotka prehľadala celú budovu, či sa v nej nenachádza žiadna osoba. Jednotka požiar uhasila vysokotlakým prúdom a vrátila sa na svoju základňu.




12. 6. 2020 Pezinok
Jednotka bola vyslaná k padnutému stromu na ceste v Kučišdorfskej doline. Jednotka na odstránenie použila ľudskú silu . Cestu sprejazdnila a vrátila sa na svoju základňu.




13. 6. 2020 Pezinok – Grinava
Jednotka bola vyslaná k požiaru skladu-dielne. Na likvidáciu boli použité 2 vysokotlaké a 2 C prúdy. Následne, po uhasení požiaru sa jednotka vrátila na svoju základňu.



14. 6. 2020 Vinosady
Jednotka bola vyslaná k požiaru porastu vo vinohradoch nad obcou Vinosady. Jednotka požiar zlikvidovala a vrátila sa na svoju základňu.



14. 6. 2020 Pezinok
Jednotka bola vyžiadaná políciou na otvorenie bytu na Kutuzovovej ulici v Pezinku. Jednotka byt otvorila a sprístupnila pre políciu a RZP. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.




Inzercia