LOADING

Type to search

Hasiči Ostatné Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 17 júna 2024

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od  03. 06. 2024 – 09. 06. 2024


03. 06. 2024 Budmerice

Jednotka bola  vyslaná k čerpaniu vody z pivnice v obci Budmerice. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa na mieste nachádzajú dve jednotky DHZ, veliteľ zásahu miesto skontroloval, odovzdal DHZ a jednotka sa vrátila na svoju základňu.


03. 06. 2024 Slovenský Grob

Jednotka  bola vyslaná k dopravnej nehode na Vajnorskú cestu do obce Slovenský Grob. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o os. mot. vozidlo, ktoré je prevrátené na boku v priekope. Vo vozidle sa nikto nenachádzal. Po chvíli prišiel na miesto nehody účastník nehody a po dohode s veliteľom zásahu si odťah vozidla zabezpečil sám. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


05. 06. 2024 Pezinok

Hasičská jednotka bola  vyslaná k požiaru knižnice v priestoroch Základnej školy na Bielenisku v Pezinku. Jednalo sa o cvičenie, pri ktorom sa precvičila evakuácia osôb a likvidácia požiaru. Pri cvičení spolupracovali školský personál a DHZ Pezinok. Po ukončení cvičenia sa hasičská jednotka vrátila na svoju základňu.




07. 06. 2024 Viničné

Jednotka bola  vyslaná s dvoma kusmi techniky na taktické povodňové cvičenie so súčinnosťou DHZO, vodná plocha – rybník vo Viničnom. Úlohou jednotiek bolo postavenie povodňových bariér. Po ukončení výcviku sa jednotky vrátili na svoju základňu. 



07. 06. 2024 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná k  dopravnej nehode jedného motorového vozidla v Pezinku. Príslušníci vykonali protipožiarne opatrenia a zabezpečili vozidlo proti pohybu. Osoba bola bez zranenia. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.



07. 06. 2024 Budmerice

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode v Budmericiach. Jednalo sa o zrážku motorového vozidla a motorkára. Jednotka po príchode na miesto vykonala protipožiarne opatrenia a sprejazdnili cestnú komunikáciu. Následne sa vrátili na svoju základňu.



07. 06. 2024 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná na otváranie bytu v Pezinku na Muškátovej 20. Jednotka byt otvorila a počkala do príchodu polície. Následne sa vrátila na svoju základňu.


08. 06. 2024 Pezinská Baba

Jednotka bola  vyslaná k odstráneniu vytečeného oleja na ceste smerom na Pezinskú Babu. Jednotka olej nenašla a vrátila sa na svoju základňu.


 08. 06. 2024 Viničné

Jednotka bola  vyslaná na asistenciu KOS a polícii do Viničného na Cintorínsku ulicu. Po príchode na miesto bolo zistené, že počas tanečnej súťaže odpadlo viacero detí.  Jednotka premerala ovzdušie na možný únik plynu. Meranie dopadlo  s negatívnym výsledkom.  Deti boli odovzdané do opatery RZP a jednotka sa vrátila na svoju základňu.

Inzercia