LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 14 mája 2024

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 06. 05. 2024 – 12. 05. 2024


07. 05. 2024 Modra – Harmónia
Jednotka bola vyslaná k spadnutému stromu v Modre Harmónii. Jednotka po príjazde na mieste odstránila strom pomocou ručnej motorovej píly. Po odstránení stromu sa jednotka vrátila na základňu.



10. 05. 2024 Pezinok
Jednotka bola vyslaná na výjazd/osoba pod nákladným vlakom na železničnej stanici v Pezinku. Prieskumom jednotka zistila, že sa jedná o torzo tela ženy bez známok života, ktoré sa nachádzalo pod vlakovou súpravou. Na mieste sa nachádzala polícia, RZP a zamestnanci ŽSR. Jednotka odovzdala miesto udalosti a vrátila sa na svoju základňu.



12. 05. 2024 Šenkvice
Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode os. motorového vozidla a motocykla na Cerovskej ceste v Šenkviciach. Po príjazde na miesto udalosti jednotka poskytla prvú predlekársku pomoc účastníkom nehody a zistila, že na ceste sú vytečené prevádzkové kvapaliny. Jednotka vyčkala na zdokumentovanie nehody, očistila vozovku od vytečených prevádzkových kvapalín. Po príchode ZZS odovzdala osoby do opatery a následne sa vrátila na svoju základňu.



12. 05. 2024 Limbach
Hasičská jednotka bola vyslaná k požiaru porastu v Limbachu. Po príchode na miesto hasiči uhasili požiar, ktorý sa šíril z nestráženej kopy dreviny. Po skontrolovaní požiaroviska sa hasičská jednotka vrátila na svoju základňu.

Inzercia