LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 27 marca 2024

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 18. 03. 2024 – 24. 03. 2024

20. 03. 2024 Šenkvice

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode v obci Šenkvice. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu osobného motorového vozidla a motocykla. Na mieste sa nachádzala RZP a polícia. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia, riadila dopravu a po zdokumentovaní nehody očistila vozovku. Zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na svoju základňu.

21. 03. 2024 Vinosady

Jednotke bol  nahlásený požiar v obci Vinosady. Po príchode jednotky bolo prieskumom zistene, že sa jedná o požiar lisovaného plastu v celkovom rozsahu 4×4 metre. Jednotka použila 1x vysokotlak . Po uhasení sa jednotka vrátila na svoju základňu.

22. 03. 2024 Pezinok

Jednotke bola  nahlásená technická pomoc s psychicky labilnou osobou v Pezinku na ul. 1.Mája. Do príchodu jednotky bola osoba zaistená a jednotka sa vrátila na svoju základňu.

22. 03. 2024 Modra – Harmónia

Jednotke bol nahlásený požiar porastu v Modre časť Harmónia. Po príchode na miesto jednotka požiar likvidovala dvomi vysokotlakými prúdmi a vrátila sa na svoju základňu. Na mieste sa nachádzala aj DHZ Budmerice.

22. 03. 2024 Pezinok – Grinava

Jednotke bol  nahlásený požiar porastu za Grinavou. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o kontrolované spaľovanie, jednotka osobu poučila a vrátila sa na svoju základňu.

23. 03. 2024 Modra

Jednotka bola  vyslaná na požiar lesného porastu v meste Modra na Kalinčiakovej ulici. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že sa jednalo o kontrolované spaľovanie. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.

23. 03. 2024 Pezinok 

Jednotka bola  vyslaná k padnutému  stromu na Myslenickej ulici v Pezinku. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že strom je zrezaný a odhodený na kraj cesty, tak jednotka zabezpečila miesto. Upratala cestu, zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na základňu.

23. 03. 2024 Pezinská Baba

Jednotka bola  vyslaná k padnutému  stromu na Pezinskej Babe. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že sa jedná o padnutý strom cez dva pruhy na vozovke. Jednotka strom odstránila z cesty, zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na základňu.

23. 03. 2024 Slovenský Grob 

Jednotka bola  vyslaná k nadvihujúcej sa streche od vetra na základnej škole. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že strecha na škole je uvoľnená, tak po dohode so starostom obce  sa strecha zaťažila nádobami na vodu, ktoré sa následne dopustili. Starosta obce bol poučení spoločne so zamestnancami školy. Jednotka zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na svoju základňu. 

23. 03. 2024 Pezinská Baba

Jednotka  bola vyslaná k padnutému  stromu na Pezinskej Babe. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že sa jedná o padnutý strom na vozovke. Jednotka strom odstránila z cesty, skontrolovala vozovku v smere cesty, zbalila vecné prostriedky a vrátila sa na základňu.



24. 03. 2024 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná na Puškinovu ulicu v Pezinku k uvoľnenému bleskozvodu na bytovom dome. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jedná o uvoľnený bleskozvod na 12. p. bytového domu. Hasičská jednotka hromozvod na streche zabezpečila lanami, miesto bolo odovzdané správcovi bytového domu a následne sa vrátila na základňu.

Inzercia