LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahová činnosť pezinských hasičov

redaktor tvpk 15 februára 2024

Zásahová činnosť hasičskej jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 05. 02. 2024 – 11. 02. 2024


05. 02. 2024 Zochova Chata

Jednotka bola  vyslaná k požiaru kontajnerov na Zochovu chatu. Jednotka po prieskume zistila, že sa jedná o požiar kontajnerov a zahájila hasenie pomocou 2x vysokotlakého prúdu. Po likvidácií požiaru sa jednotka vrátila na svoju základňu.


06. 02. 2024 Viničné

Jednotka bola  vyslaná na technický výjazd na Vojenskú ulicu vo Viničnom. Prieskumom bolo zistené, že sa jedná o nalomenú vrchnú časť stromu nad parkoviskom. Jednotka strom odstránila pomocou výškovej techniky a vrátila sa na svoju základňu.


06. 02. 2024 Dubová – Častá

Jednotka bola  vyslaná na odstránenie spadnutého stromu na ceste z Dubovej do Častej. Jednotka strom popílila, očistila vozovku a vrátila sa na svoju základňu.


07. 02. 2024 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná ku požiaru automobilu na Obchodnej 24 v Pezinku. Jednotka po príchode na miesto zistila, že sa jedná o požiar interiéru. Jednotka uhasila požiar a vrátila sa na svoju základňu.


07. 2. 2024 Pezinok

Jednotka bola vyslaná ku podozreniu požiaru na Moyzesovej ulici v Pezinku. Po príchode jednotka zistila, že ide o požiar kuchynskej linky a parapety okna od horiacej sviečky na stole. Po likvidácii požiaru a zbalení vecných prostriedkov sa jednotka vrátila na svoju základňu.



08. 02. 2024  Šenkvice

Jednotka bola  vyslaná na požiar horiaceho matracu v tráve v Šenkviciach na ulici Kozáre 54. Požiar bol o rozlohe 1x1m, bol použitý jeden vysokotlaký prúd. Jednotka požiar uhasila a vrátili sa na svoju základňu.


10. 02. 2024 Budmerice – Báhoň

Jednotka bola vyslaná na dopravnú nehodu dvoch vozidiel na ceste z Budmeríc do Báhoňa. Prieskumom bolo zistené, že sa jednalo o čelnú zrážku dvoch vozidiel pričom v jednom vozidle zostala zakliesnená osoba (Exitus) a tri osoby boli mimo vozidiel ( jedna ťažšie a dve  ľahšie zranenia). Jednotka zabezpečila vozidlá proti vzniku požiaru, osobu vytiahla z auta a asistovala pri ošetrení ostatných účastníkov nehody. Na mieste zasahovali dve posádky RZP a polícia. Po zadokumentovaní nehody a odtiahnutí vozidiel jednotka očistila vozovku a vrátila sa na svoju základňu.


10. 02. 2024 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná na požiar krovinatého porastu v Pezinku pri Rudných baniach. Jednotka po príchode na miesto skontrolovala oblasť na mieste nič nenašla a vrátila sa na základňu. 


11. 02. 2024 Slovenský Grob

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel so zranenou jednou osobou medzi obcou Slovenský Grob a Malý raj. Jednotka po príchode na miesto zabezpečila vozidlá proti pohybu a vzniku požiaru, poskytla predlekársku pomoc zraneným osobám a očistila vozovku od unikajúcich prevádzkových kvapalín. Následne príslušníci riadili premávku a po príchode odťahovej služby si zbalili vecné prostriedky a vrátili sa na svoju základňu.

Inzercia