LOADING

Type to search

Hasiči Ostatné Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 30 októbra 2023

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 23. 10. 2023 – 29. 10. 2023


23. 10. 2023  Pezinok

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode na Bratislavskej ulici v Pezinku. Po príjazde na miesto jednotka zistila, že z auta vytekajú kvapaliny na cestnú premávku. Jednotka kvapaliny odstránila, sprejazdnila cestnú premávku a následne sa vrátila na základňu.


25. 10. 2023 Pezinok

Jednotka bola vyslaná na požiar stromov na ulici Fraňa Krála v Pezinku. Po príchode na miesto jednotka požiar uhasila vysokotlakovým prúdom a zabezpečila miesto. Po protipožiarnych úkonoch sa jednotka vrátila na svoju základňu . 


26. 10. 2023 Slovenský Grob

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode autobusu a osobného auta. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa tam nachádza jedna zranená osoba, ktorú odovzdali RZP. Jednotka sa po dokončení prác vrátila na základňu.


27. 10. 2023 Pezinská Baba

Jednotka bola vyslaná k nahlásenému spadnutému stromu na ceste  smerom na Pezinskú Babu. Jednotka strom z vozovky odstránila a vrátila sa na svoju základňu.


28. 10. 2023 Modra – Budmerice

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode dvoch osobných motorových  vozidiel za obcou Modra smer Budmerice. KOS BA hlásilo tri zranené osoby. Súčasne s jednotkou na miesto udalosti prišla aj štátna polícia a aj osádka RZP. Jednotka vykonala protipožiarne opatrenia na vozidlách a zabránila unikaniu prevádzkových kvapalín. Potom jednotka pomáhala pri naložení zranenej osoby a privolala ďalšiu RZP na miesto udalosti. Po odvezení zranených osôb RZP, jednotka očistila vozovku a vrátila sa na svoju základňu. 

Inzercia