LOADING

Type to search

Hasiči Ostatné Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 25 septembra 2023

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 18. 09. 2023 – 24. 09. 2023


19. 09. 2023 Dubová – Častá

Hasičská jednotka bola vyslaná k padnutému stromu. Po príchode na miesto bol strom odstránený z cestnej komunikácie a jednotka sa vrátila na svoju základňu.


              
19. 09. 2023 Grinava – Slovenský Grob

Hasičská jednotka  bola vyslaná k dopravnej nehode (traktor  a osobné motorové vozidlo) na komunikácii Grinava – Slovenský Grob. Nehoda bola bez zranení, na ceste boli  vytečené prevádzkové kvapaliny. Po príchode na miesto udalosti jednotka vykonala prieskum. Prieskumom bolo zistené, že sa pri dopravnej nehode  nezranila žiadna osoba. Jednotka vykonala na vozidlách protipožiarne opatrenia a následne sa uvoľnila a očistila vozovka. Po zbalení vecných prostriedkov sa jednotka vrátila na základnú.


20. 09. 2023 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná k požiaru porastu v Pezinku. Po príchode na miesto bolo prieskumom zistené, že sa jednalo o vypaľovanie káblov. Do príchodu jednotky bol požiar uhasený. Miesto bolo skontrolované veliteľom zásahu  a následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.


20. 09. 2023 Pezinok – Glejovka

Jednotka bola  vyslaná k úniku plynu z osobného motorového vozidla  do Pezinka –  Glejovka 1. Po príchode na miesto jednotka zistila, že plyn už neuniká. Meranie z ovzdušia nenameralo žiadne nebezpečné látky. Veliteľ zásahu  poučil osoby a následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.   

Inzercia