LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 28 júna 2023

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinkuod 16. 06. 2023 – 25. 06. 2023


19. 06. 2023 Dubová – Píla

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode 2 osobných motorových vozidiel so zranením medzi Dubovou a Pílou. Výjazd s technikou MB Atego 1+3. Po príchode sa na mieste nachádzala polícia a RZP. Jedna osoba bola zakliesnená vo vozidle, celkovo tri zranené osoby. Zakliesnená osoba bola naložená do vrtuľníka, ostatné do sanitiek. Na miesto sa dostavila jednotka DHZO Častá. Vozidlá sa naložili na odťahovú službu s následným vyčisteným vozovky. Po zbalení vecných prostriedkov bolo miesto odovzdané polícii, jednotka sa vrátila na základňu.


20. 06. 2023 Pezinok

Jednotke bol nahlásený v Pezinku na Rozálke nahnutý traktor, ktorému hrozilo prevrátenie. Jednotka traktor vytiahla pomocou navíjaku a vrátila sa na základňu.


21. 06. 2023 Pezinok

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode na Kupeckého ulici v Pezinku. Jednalo sa o nehodu 2 osobných motorových vozidiel, pričom jedna osoba bola ľahko zranená. Po protipožiarnych opatreniach  a príchodu dopravnej polície sa jednotka vrátila na svoju základňu. 


21. 06. 2023 Častá

Jednotka bola vyslaná k dopravnej nehode na Hlavnú ul. v Častej. Po príchode na miesto jednotka zistila, že sa jedná o zrážku 2 osobných motorových vozidiel. Na miesto bola privolaná aj RZP a polícia. Po zabezpečení miesta sa jednotka vrátila na svoju základňu. 


21. 06. 2023 Vištuk – Báhoň

Jednotka bola vyslaná k padnutému stromu medzi Vištukom a Báhoňom. Po príchode na miesto jednotka strom odstránila a vrátila sa na svoju základňu. 


22. 06. 2023 Rovinka

Jednotka bola  vyslaná na výpomoc do Rovinky, kde prebiehala likvidácia požiaru výrobnej haly a okolitých objektov. Jednotka pracovala podľa pokynov  veliteľa zásahu, hasila a pomáhala pri rozoberaní konštrukcií, Príslušníci sa medzi sebou prestriedali a po uhasení sa vrátili na svoju základňu.


23. 06. 2023 Báhoň

Jednotka bola vyslaná k požiaru trávy do Báhoňa. Po príchode namiesto bol požiar uhasený DHZ Báhoň. Jednotka pomohla zbaliť vecné prostriedky a vrátila sa na svoju základňu. 


25. 06. 2023 Svätý Jur

Jednotka bola  vyslaná k padnutému stromu vo Svätom Jure, Háj 25. Po príchode na miesto jednotka prieskumom zistila, že sa jedná o suchý asi 300 ročný dub. Strom  bolo potrebné odstrániť pomocou nadstavovacieho rebríka, a bola  potrebná menšia plošina, nakoľko na postavenie hasičského rebríka nebolo v okolí miesto. Majitelia pozemkov boli poučení. Jednotka sa vrátila na základňu.

Inzercia