LOADING

Type to search

Hasiči Život

Zásahy pezinských hasičov

redaktor tvpk 07 júna 2023

Zásahová činnosť jednotky Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Pezinku od 29. 05. 2023 – 04. 05. 2023


29. 05. 2023 Pezinok

Jednotke bola  nahlásená dopravná nehoda 1 osobného motorového vozidla,  ktoré skončilo v potoku. Po príchode na miesto bolo zistené, že vozidlo sa nachádza v potoku, vodič mimo vozidla v opatere RZP. Na miesto sa dostavila polícia. Vodič  bol prevezený na ďalšie ošetrenie posádkou RZP. Vozidlo bolo z potoka vytiahnuté a jednotka sa vrátila na základňu.


30. 05. 2023 Báhoň

Jednotka bola  vyslaná k požiaru porastu v obci Báhoň. Požiar bol uhasený do príchodu jednotky z  Pezinka, jednotkami  DHZ Báhoň a DHZ Cífer. Jednotka z Pezinka skontrolovala požiarovisko o rozlohe cca 5m2 a vrátila sa na základňu.


31. 05. 2023 Modra

Jednotka bola  vyslaná na technický zásah v Modre na Komenského 20   a výpomoc ZZS. Jednalo sa o psychiatrickú pacientku, ktorá neotvárala dvere (bezpečnostné dvere). Nakoniec sa podarilo pacientku prehovoriť a dvere otvorila. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


01.06. 2023

Jednotka bola vyslaná k požiaru izby na Športovej č. 3 v Blatnom v zariadení poskytujúcom sociálne služby. Hasičská jednotka vykonávala  previerkové cvičenie.


01.06. 2023 Pezinok – Glejovka 

Jednotka bola  vyslaná k požiaru odpadu do Glejovky v Pezinku. Požiar bol uhasený 1x vysokotlakým prúdom a následne sa jednotka vrátila na svoju základňu.


01.06. 2023 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná k dopravnej nehode na križovatke Bratislavská – Limbašská v Pezinku. Po príchode na miesto sa zistilo, že sa jedná o dopravnú nehodu 2 os. motorových vozidiel. Jednotka ošetrila zranenú osobu do príchodu RZP. Vozidlo bolo zabezpečené proti vzniku požiaru. Po zdokumentovaní nehody políciou sa jednotka vrátila na svoju základňu. 


02. 06. 2023 Pezinok

Jednotka bola  povolaná k spadnutému konáru cez vozidlo. Na mieste sa nachádzala polícia. Na odstránenie konáru bola použitá motorová píla. Po odstránení konáru bolo vozidlo odovzdané majiteľovi. Jednotka sa vrátila na svoju základňu.


03. 06. 2023 Pezinok

Jednotka bola  vyslaná k zakliesnenej osobe pod vlakom v Pezinku  – železničná stanica. Po príchode na miesto bola osoba  vytiahnutá  a odovzdaná  RZP  na ošetrenie, ktorá sa nachádzala na mieste. Na mieste sa nachádzali aj pracovnici železníc, po zadokumentovaní sa jednotka vrátila na svoju základnú

Inzercia